Interessentforespørsel

Next Action Associates ønsker å kartlegge potensielt kundegrunnlag for å avvikle et GTD Mastering Workflow dagseminar i Oslo i mars 2011. Du vil lære å mestre grunnprinsippene i Getting Things Done metodikken.

Next Action Associates er sertifisert Partner for David Allen Company i UK. Les mer på deres hjemmesider: http://www.next-action.eu/

    Hva er GTD Mastering Workflow?

    Dette er et veldig taktisk orientert, hands-on seminar om hvordan å få ditt GTD-system oppe og gå. Du vil lære de grunnleggende GTD tankeprosessene og begynne å bygge ditt arbeidsflytsystem. Seminaret er ledet av senior foredragsholdere, som har lang erfaring med et bredt spekter av mennesker og organisasjoner over hele verden. Denne en-dags presentasjon er fullpakket med praktiske anbefalinger og forslag om hvordan å sette opp din GTD hverdag. HVA LÆRER DU? Administrere arbeidsflyt sømløst (Collect, Process, Organize, Review, og Do) Å gjøre klare beslutninger om dine prosjekter og neste handlinger. Opprette din utkastet GTD system for administrasjon av prosjekter og tiltak Få din epost-innboks til null på regelmessig basis Organisere prosjekter og relaterte oppgaver Effektivt håndtere arkivering Overvinne prokrastinering/utsettelser Prioritering HVA ER INKLUDERT? - Detaljert arbeidsbok, med rikelig informasjon og eksempler på alle konseptene som presenteres i kurset. - JumpStart Guide brukes som et oppstartsystem for holde oversikten på dine prosjekter og oppgaver. - GTD System Guides, som er laminerte kort med nøkkelen GTD modellen dekket i kurset - "Getting Things Done" boken på norsk (Få ting gjort) - 30-dagers GTD Connect medlemskap ($48 verdi), vårt online læringssenter. Hvis du allerede er en månedlig eller årlig medlem, vil vi bare legge til 30 dager til det eksisterende medlemskapet. - Kontinental frokost og lunsjbuffé PRIS - ca: 4500.- pr person Seminaret avholdes på engelsk.
    This is a required question