Plan amenajarea teritoriului la nivelul Zonei Metropolitane Oradea
A.D.I. Zona Metropolitană Oradea se află în procesul de elaborare a documentației strategice a Planului de Amenajare a Teritoriului la nivelul Zonei Metropolitane Oradea (PATZMO). Documentația este necesară în vederea:
  -   Evidenţierii problemelor și disfuncţionalităţilor existente la nivelul teritoriului survenite din teritoriu și prevederea unui set de măsuri pentru diminuarea sau înlăturarea efectelor negative ale acestora;
  -   Identificarea coridoarelor de dezvoltare între Municipiul Oradea și comunele situate în spațiul periurban care să permită fundamentarea politicilor de planificare și dezvoltare strategică și spațială la nivel metropolitan;
  -   Crearea unui cadru comun de planificare strategică și spațială pentru amenajarea teritorială coerentă pe termen lung  a zonei funcționale a Municipiului Oradea.
În acest context, vă adresăm invitația de a contribui la pregătirea unui document de planificare a dezvoltării Zonei Metropolitane Oradea care să răspundă în mod real nevoilor dumneavoastră, prin completarea chestionarului.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
În ce localitate din Zona Metropolitană Oradea locuiți? *
Care este sexul dumneavoastră? *
Vârsta dumneavoastră? *
Care este ultima școală absolvită? *
Care este ocupația dumneavoastră? *
Obișnuiți să vă deplasați în exteriorul localității de rezidență? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy