SUGLASNOST ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA
Poštovani,
sukladno odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, 42/2018) te Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka ukoliko ste zainteresirani pravovremeno dobivati obavijesti o našim aktivnostima te novoobjavljenim publikacijama, molim da navedeno izrazite svojim dolje navedenim pristankom.

Potpisom ove izjave kao izričite privole dajem suglasnost da se u svrhu obavještavanja o natječajima, programima i projektima te obavještavanja o našim aktivnostima, događanjima te novoobjavljenim publikacijama koristi i obrađuje moje osobne podatke i to (ime, prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona/mobitela, tvrtka).

Voditelj obrade

Voditelj obrade podataka je CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. Dubrovnik, Vukovarska 16, OIB: 98475504404. Kontakt ovlaštena osoba je gđa Karmen Kutnjak.

Povlačenje suglasnosti

Ovu suglasnost možete povući u svako doba i to pisanom obaviješću na adresu Voditelja obrade CENTRA ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. Dubrovnik, Vukovarska 16, OIB: 98475504404. ili na email: czp@czp.hr, pozivom na telefon: +385 20 418 401 ili predajom u našim prostorima, a što neće utjecati na zakonitost obrade do dana povlačenja.

Pripadnost ciljanom tržištu

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. obrađuje osobne podatke iz ove Izjave, u okviru ovom izjavom dane suglasnosti, u svrhu aktivnosti informiranja i komunikacije te elemenata vidljivosti natječaja, programa, projekata (operacija) i događanja u okviru registrirane djelatnosti.

Razdoblje čuvanja podataka

Vaši osobni podaci obrađeni u ovdje naznačenu svrhu biti će pohranjeni sve do povlačenja ove suglasnosti.

Moja prava u odnosu na osobne podatke koji se obrađuju temeljem ove Izjave

U svakom trenutku od voditelja obrade CENTRA ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. možete zatražiti pristup vašim osobnim podacima i zatražiti ostvarivanje prava na ispravak ili brisanje osobnih podataka, prava na ograničavanje obrade ili ulaganje prigovora na obradu, prava podnošenja prigovora nadzornom tijelu te prava na prenosivost podataka. Navedeno možete ostvariti pisanom obaviješću upućenoj na adresu CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. Dubrovnik, Vukovarska 16, OIB: 98475504404 ili na email: czp@czp.hr pozivom na telefon na: +385 20 418 401 ili predajom u našim prostorima.

Kome će Vaši osobni podaci biti otkriveni

Kako bi mogli ostvariti svrhu obrade vaših osobnih podataka definiranu ovom izjavom, vaši osobni podaci mogu biti otkriveni pružateljima usluga dostave, tiska i informatičkih usluga, Europskoj komisiji, nadležnim ministarstvima Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odnosno upravljačkim i nadzornim tijelima natječaja, programa i projekata u suradnji i/ili pod čijim nadzorom i/ili ugovornom obvezom (npr. kod zahtjeva  i  obveza  vezanih  uz informiranje i komunikaciju u javnosti) planiramo i provodimo aktivnosti. CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO d.o.o. sa izvršiteljima obrade sporazumima o obradi osobnih podataka osigurava primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera kako bi se zaštitili vaša prava i interesi.

Pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu

U svakom trenutku možete podnijeti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka ako ste mišljenja da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka nadležnom nadzornom tijelu, hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.


Hvala Vam još jednom na ukazanom povjerenju.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Telefon/mobitel *
E-mail *
Tvrtka
Želite li primati obavijesti (pozive na radionice, informacije o otvorenim natječajima, kreditnim linijama i sl.) od Centra za poduzetništvo d.o.o? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy