ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ                            (αφορά το 2ο-3ο-4ο έτος)
Η φόρμα υποβολής αφορά μόνο στους 2ετείς/3ετείς/4ετείς και συμπληρωνεται μόνο απο εκείνους/ες που δεν εχουν βρει απάντηση στο ερώτημά τους στον Οδηγο Μεταβατικων Διαταξεων.
______________________

Γενικές Επισημάνσεις
  • Επισήμανση 1 > Κάθε μάθημα που ο/η φοιτητής/τρια έχει παρακολουθήσει επιτυχώς, προσμετράται με τις μονάδες ECTS και τον τύπο μαθήματος του προγράμματος σπουδών σύμφωνα με αυτό που ήταν σε ισχύ κατά την εισαγωγή του/της στο τμήμα.
  • Επισήμανση 2 > Για κάθε μάθημα που δεν έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ισχύουν οι διευκρινίσεις και αντιστοιχίες που περιγράφονται στον Οδηγό Μεταβατικών Διατάξεων
  • Επισήμανση 3 > Τα μαθήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς και πλεόν δεν προσφέρονται, μπορούν να αντικατασταθούν με οποιοδήποτε άλλο του ιδίου τύπου (ΥΠ, ΕΠΚ, ΕΕ) από το νέο Οδηγό Σπουδών του 2022-2023.
  • Επισήμανση 4 > Οι σπουδές σας από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν το νέο Οδηγό Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023. Συγκεκριμένα, για τους εισακτέους του 2019 ακολουθούν τις σπουδές τους από το 7ο εξάμηνο και έπειτα, για τους εισακτέους του 2020 από το 5ο εξάμηνο και έπειτα και για τους εισακτέους του 2021 από το 3ο εξάμηνο και μετά. Σε περίπτωση που χρωστάτε μαθήματα από προηγούμενες φάσεις, τότε για αυτά ακουλουθείτε το νέο Οδηγό Σπουδών 2022-2023.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of the Peloponnese. Report Abuse