Nominering till FATTA styrelse (deadline 9/1-2017)
Vem tycker du är en intressant kandidat som skulle komplettera FATTAs styrelsen bra med sina tidigare erfarenheter och kompetenser? FATTAs valberedning söker kandidater till styrelsen som ska väljas in på årsmötet som hålls den 12 februari 2017.

Deadline för nominering: 9e januari 2017

Om FATTA

- FATTA är en ideell förening vars verksamhet syftar till att kämpa mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning. FATTA vill ha ett samhälle där alla kroppsliga och sexuella integritet respekteras, och vilar på en feministisk grund och är religiöst- och partipolitiskt obundet.

- FATTAS vision är ett jämställd samhälle fritt från sexuellt våld: Ett samhälle där respekt för människors kroppsliga och sexuella integritet är en självklarhet i samhällets alla strukturer, såväl lagstiftning som normsystem.

- FATTA tar avstamp i dagens situation och vägrar att acceptera hur utbrett problemet med sexuella övergrepp och kränkningar är. FATTA vill se konkreta förändringar i lag och praktik i form av en samtyckeslagstiftning, resurser till normförändrande arbete och en fokusförflyttning i den allmänna diskursen från offer till förövare.

Läs mer här: www.fatta.nu

För frågor eller funderingar vänligen kontakta: valberedningenfatta@gmail.com

Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Epostadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Motivera varför du tycker att personen skulle passa bra in i FATTAs styrelse?
Your answer
Är personen i fråga informerad om att den har blivit nominerad?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms