Апликација за учество во проектот ,,Инкубатор за младинско организирање''
Со пополнување на овој формулар, секој кој е заинтересиран и ги исполнува условите наведени во повикот може да се пријави за учество во проектот и активностите кои се планирани.
На прашањата одговорете искрено и објективно, а доколку имате било какви нејасности слободно контактирајте со проектниот тим на LEAD кој ќе го спроведува проектот. Контактните информации се наведени во отворениот повик, а можете и да ги најдете на www.lead.org.mk
По затварањето на повикот и спроведената селекција, кандидатите ќе бидат контактирани.
Име и презиме *
Your answer
Пол *
Возраст *
Your answer
Место на живеење *
Занимање *
Контакт е-маил *
Your answer
Контакт - телефон *
Your answer
Дали некогаш си бил/а дел од граѓанска/невладина организација? *
Доколку си бил/а, кратко опиши го твоето искуство таму? *
Your answer
Зошто би сакал/а да учествуваш во проектот? *
Your answer
Какви можности и активности сметаш дека им се потребни на младите од твојата општина? *
Your answer
Што би направил/а за да ја подобриш средината во која што живееш? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service