Βιβλίο: «Κατάσκοπος με Μ κεφαλαίο»
Φόρμα Παραγγελίας
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Συγγραφείς: Πλάτων Μαλλιάγκας & Χρήστος Φραδέλλος
Εκδόσεις: «Mediterra Books»
Σελίδες. 408
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5680-07-7
Τιμή (με έκπτωση 10%): 16,20€  και ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Διαβάστε εδώ τις πρώτες σελίδες του βιβλίου: https://tinyurl.com/2cc63jwm
---------------------------------------------------

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

2003: Λίγο πριν τον Δεύτερο Πόλεμο του Περσικού Κόλπου, ένας πράκτορας των ΗΠΑ, με ελληνικές ρίζες και διπλή ιδιότητα, καταφθάνει στα Χανιά. Στην ίδια πόλη έχει καταφύγει ένας Έλληνας ερευνητής και καθηγητής αμερικανικού πανεπιστημίου. Η συνάντησή τους θα φέρει στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό του παρελθόντος που τους συνδέει. Παράλληλα, η παρουσία μιας γοητευτικής Χανιώτισσας θα ανατρέψει απρόσμενα τα σχέδια του μυστικού πράκτορα.

Ο αναγνώστης θα ταξιδέψει από τα Χανιά έως την Κωνσταντινούπολη, και από το Αϊβαλί μέχρι τη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας τα ίχνη των ηρώων. Το χιούμορ συχνά εναλλάσσεται με το δράμα, καθώς φανταστικοί ή αληθινοί εχθροί δίνουν τη θέση τους σε τρυφερές φιλίες και δυνατούς έρωτες. Η Εγγύς Ανατολή, η Κρήτη με τους ανθρώπους της, οι Τουρκοκρητικοί της Κωνσταντινούπολης και του Αϊβαλιού, καθώς και πολλά ακόμα υλικά, έχουν αναμιχθεί ισορροπημένα στην «παλέτα» των συγγραφέων, προσφέροντας μια αφήγηση που διαβάζεται άλλοτε με εντατικούς ρυθμούς κι άλλοτε με απολαυστικό ρεμβασμό.

Παράλληλα, στα περιθώρια των σελίδων του βιβλίου περιμένουν τον αναγνώστη μουσικές εκπλήξεις, «για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί». Αρκεί οι νεότεροι να δείξουν στους παλιούς τον τρόπο που θα τις ακούσουν.  

Διαβάστε εδώ τις σελίδες 162-169: https://tinyurl.com/2pp46qvl


Clear selection
Ονοματεπώνυμο *
Διεύθυνση *
Τ.Κ. *
Πόλη *
Νομός *
Χώρα *
Κινητό τηλέφωνο *
e-mail *
Αριθμός αντιτύπων *
ΚΟΣΤΟΣ (Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)
*
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
*
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
Σημειώσεις:

(Παρακαλώ σημειώστε στο παρακάτω πεδίο αν υπάρχουν ιδιαιτερότητες στην παραγγελία σας: π.χ. "Τηλεφώνημα πριν την παράδοση. Tο κουδούνι δεν λειτουργεί" ή "Επιθυμώ αντίτυπο με αφιέρωση από τους συγγραφείς" ή "Η αφιέρωση να απευθύνεται προς το όνομα .................... και να περιέχει το εξής κείμενο: Χρόνια Πολλά ..............." ή "Το χρώμα του εξωφύλλου κατά προτίμηση να είναι ............... αν υπάρχει σε διαθεσιμότητα", ή "Μην εσωκλείετε παραστατικό επειδή προορίζεται για δώρο. Στείλτε μου το παραστατικό μέσω email", κλπ.)
Διακίνηση βιβλίου: Χρήστος Φραδέλλος, συγγραφέας
E-mail: xfradel@yahoo.com / Tηλ: 6944796925

Βάσει του Νόμου ΠΟΛ: 1024 15-2-2007 οι ιδιώτες συγγραφείς, δεν οφείλουν να είναι επιτηδευματίες, και συνεπώς μπορούν να πωλούν τα βιβλία τους χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν παραστατικά λιανικής πώλησης. Μαζί με το βιβλίο θα λάβετε απόδειξη είσπραξης, δηλ. παραστατικό που οφείλουν να εκδίδουν οι ιδιώτες συγγραφείς. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy