Qüestionari ACMT
Des de l'ACMT (Associació Catalana de Musicoteràpia), considerem important conèixer les necessitats d'ajut que s'han produït durant i després de la situació de pandèmia. Entenem que les accions dels musicoterapeutes poden donar suport a diversos sectors professionals i socials. L'objectiu del qüestionari és poder ajustar aquest suport, en la situació actual, a les necessitats expressades. Algunes de les preguntes persegueixen saber quin és el grau de coneixement que els destinataris tenen de la Musicoteràpia com a disciplina. Aquest qüestionari NO és adreçat a musicoterapeutes.
Si ets musicoterapeuta t'agrairem que comparteixis aquest qüestionari amb els companys i companyes que treballen al teu entorn.

Gràcies a l'equip d'investigació del GIMAC (Grup Iberoamericà de Musicoterapeutes en Àrees Crítiques) per cedir el contingut que van elaborar a un qüestionari similar que ens han autoritzat a adaptar.
Correu electrònic
Àmbit de treball
Col·lectiu
Població/Província/Comunitat/País en que desenvolupes el teu treball
Tenint present el que has viscut com a conseqüència de la COVID 19 a la teva feina, Quin és l'àmbit en que creus que necessites suport?
Podries descriure breument aquesta necessitat de suport?
Com a professional, has tingut algun contacte amb una intervenció en musicoteràpia?
Com descriuríes aquesta experiència?
Què creus que podria aportar a les teves necessitats una intervenció en musicoteràpia en aquest moment o en el futur?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy