Intervizije DMHS
5. februar 2020, 19.00 - 21.00, svetovalnica Hipnodizajn, Slovenska 11, 1000 Ljubljana

V Društvu za medicinsko hipnozo Slovenije z letom 2020 ponovno uvajamo redna intervizijska srečanja, ki bodo potekala vsako prvo sredo v svetovalnici Hipnodizajn v Ljubljani. Namen tovrstnih srečanj je izmenjava praktičnih izkušenj terapevtov medicinske hipnoze, nudenje medsebojne opore pri soočanju s težavnimi primeri in spoznavanje novih hipnoterapevtskih pristopov in tehnik. Srečanja niso vodena, tako da je njihova vsebina odvisna zgolj od pobud in interakcij med člani intervizijske skupine.

Intervizijskih srečanj se lahko udeležite vsi, ki ste že opravili vseh sedem izobraževalnih sklopov v okviru Društva za medicinsko hipnozo Slovenije in bi kot terapevti medicinske hipnoze s svojimi kolegi radi delili svoje praktične izkušnje ter svoje znanje dodatno nadgradili.

Več si lahko preberete na naši spletni strani www.hipnoza-dmhs.si.
Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na info@hipnoza-dmhs.si.
Priimek *
Your answer
Ime *
Your answer
Strokovni naziv *
Your answer
Elektronski naslov *
Your answer
Izobraževanje DMHS sem zaključil/a leta: *
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Soglasje za uporabo osebnih podatkov *
S prijavo soglašate, da Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije (DMHS) zbira, hrani in uporablja zgoraj vnešene osebne podatke v namene obveščanja o prihajajočih izobraževanjih. Z označitvijo polja "soglašam z uporabo osebnih podatkov v namene obveščanja o prihajajočih dogodkih DMHS" dovoljujete pošiljanje sporočil o prihajajočih dogodkih DMHS na vaš elektronski naslov. Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije je zavezano k varovanju vaših osebnih podatkov in jih pod nobenimi pogoji ne bo posredovalo tretji osebi. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s kratkim sporočilom na elektronski naslov info@hipnoza-dmhs.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy