Formular de înscriere la cursul de formare continuă „Strategii Inovative de Predare a Opționalului <<Dezbateri, Oratorie și Retorică>>” - Bacău, ianuarie 2020
De 20 de ani lucrăm la ARDOR împreună cu profesori extraordinari, care instruiesc tinerii pentru a deveni cetățeni care gândesc liber, onești, responsabili și activi în societate. Împreună cu profesorii îi ajutam pe elevi să capete voce pentru a contribui la societatea în care trăim cu toții.

Cursul la care vă invităm este unul în care participanții vor reuși să se 'echipeze' cu noțiunile de bază despre dezbaterile academice, apoi despre cum să folosească dezbaterile la clasă și, bineînțeles, pentru cei care predau cursul opțional, despre cum să predea „Dezbatere, oratorie și retorică". Cursul are 10 credite și 40 de ore față-în-față.

Fiecare grupă (25 cursanți) se formează în urma înscrierii online, a achitării taxei de curs în valoare de 260 RON și a transmiterii unui e-mail cu dovada plății pe adresa office.ardor@gmail.com. Deoarece numărul de locuri pentru fiecare grupă este limitat, vă rugăm să efectuați plata taxei de curs în termen de 5 zile lucrătoare de la înscriere.

Plata se efectuează prin virament bancar în cont IBAN: RO29RNCB0084010773330001, deschis la Banca Comercială Română (sucursala Mihai Bravu, București) cu precizarea [Taxă curs SIPDODOR - Bacău, ianuarie 2020]
*SIPDODOR=„Strategii Inovative de Predare a Opționalului <<Dezbateri, Oratorie și Retorică>>” .
CIF ARDOR: 11216680

Cursanții care au achitat taxa vor primi din partea coordonatorului programului de formare (prof. Mara Perța și Emil Lazăr) un email cu detaliile organizatorice (locație și program curs, documente necesare pre-înscriere etc.).

*Vă rugăm să completați formularul de înscriere cu atenție (diacritice, acuratețea informațiilor, etc), pentru că informațiile transmise de dvs. se vor regăsi în atestatul de formare și nu ne asumăm răspunderea pentru incorectitudinea datelor completate de către dvs. în acest formular. Prezența la programul de formare profesională este obligatorie pe întreaga durată a acestuia.

DEADLINE ÎNSCRIERI: ianuarie 2020
DATA ÎNCEPERII CURSULUI: ianuarie-februarie 2020 (ARDOR își rezervă dreptul de a modifica această dată, din motive întemeiate)
Email address *
Numele complet *
(Nume, Inițiala Tatălui, Prenume - cu diacritice și majuscule)
Your answer
CNP *
Your answer
Nr. telefon *
Your answer
Personal didactic, specialitatea - licență *
Your answer
Grad didactic *
Încadrare unitate școlară *
Unitatea Școlară *
Your answer
Sector/Județ *
Your answer
Tip de unitate școlară *
Unitatea școlară aparține de: *
GESTIUNEA DATELOR PERSONALE
Legile despre modul în care orice organizație sau companie poate utiliza datele tale s-au schimbat. Și noi la DialogON facem eforturi ca datele tale să fie păstrate în siguranță și utilizate în cel mai eficient mod posibil, încercând, în același timp să te menținem informat cu privire cu proiectele pe care le dezvoltăm pentru a ajuta debate-ul din România să crească, împreună cu Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR).
De aceea te asigurăm că:
- prin acest formular ți-am solicitat doar datele necesare înscrierii la cursul acreditat DialogON pentru profesori (SIPDODOR); în lipsa acestor date obligatorii nu putem prelucra înscrierile;
- vom folosi aceste date pentru a-ți comunica detalii despre cursul acreditat și despre proiectele pe care le dezvoltăm pentru a-i ajuta pe tineri să gândească critic și independent prin intermediul dezbaterilor academice;
- datele tale personale sunt stocate în siguranță;
- poți oricând solicita ca aceste date să fie modificate sau șterse din baza noastră de date.
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și procesate *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ARDOR. Report Abuse