Előadói regisztráció a "Hitek, tények, megismerés a gyermekágy évében" - A Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság XV. Kongresszusára 2018.
A Magyar Pre-, és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság 2018. február 23-24-én „Hitek, tények, megismerés a gyermekágy évében” címmel tartja 15. Országos Kongresszusát. A Kongresszusra várunk további, a témához kapcsolódó előadásokat és műhely bemutatkozásokat ennek az űrlapnak a kitöltésével.

A JELENTKEZÉSI LAP BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2017. november 30. (csütörtök) éjfél.

Az előadás elfogadásáról a Szervező Bizottság 2017. december 15-ig küld visszajelzést.

Akár elfogadásra kerül az Ön előadása, akár nem, biztosítjuk Önnek az Early Bird kedvezményes részvételi árat (14.000,- Ft a két teljes napra), amelyet kérjük, hogy a válasz készhezvételét követően, legkésőbb 2018. január 20-ig utaljon át az MPPPOT számlájára:

Az MPPPOT számlaszáma: ERSTE BANK 11649001-07912700-49000007
Számla tulajdonos: MPPPOT
Közlemény: az Ön neve és "XV. MPPPOT Kongresszus"

A Kongresszus akkreditálásra került az orvosok és a pszichológusok számára: akkreditáció kódszáma: 67180 OFTEX. A konferencián való részvétel 12 pontot ér.
Szülésznők, védőnők és más diplomás szakszemélyzet részére a konferencia 19 pontot biztosít.

További információk a Kongresszus két napjáról

Kongresszus időpontja: 2018. február 23-24.

Helyszín: Benczúr Hotel Budapest

Cím: 1068. Budapest, Benczúr utca 35.

A Kongresszus facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1757951714449372/


EBÉD

A Kongresszus két napjára meleg ebéd igényelhető. Részletekért a helyszínen, a regisztrációs pultban dolgozó Sárga Angyaloktól érdeklődjön!


FOGADÁS

Szeretettel várjuk valamennyi résztvevőnket 2018. február 23-án, pénteken a 19:30 órakor kezdődő fogadáson, melyet a kongresszus helyszínén tartunk!


PARKOLÁS

A hotel saját parkolójában a nappali parkolás 1800 Ft, az éjszakát is magában foglaló 24 órás parkolás 4000 Ft. A hotel környékén a Hősök terénél ingyenesen is lehet parkolni.


REGISZTRÁCIÓS DÍJ

A Kongresszus két napjára az előadói belépő 14.000 Ft / fő / 2 nap, amely a 2018-as éves tagdíjat (4000 Ft) is magában foglalja.

A regisztrációs díj tartalmazza: tudományos programon és egy workshopon való részvételt, programfüzetet, kávészüneti ellátást (saláta, pogácsa, kávé, tea), igény szerint akkreditációs igazolást, egyes esetekben a 2018-as évre vonatkozó Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság tagdíját, illetve minden résztvevő számára a Kongresszust záró fogadást. A regisztrációs díjról szóló számlán az étkezés (kávészüneti ellátás) külön sorban lesz feltüntetve.

Mindenki, aki 2018. január 20-ig utalással befizeti a Kongresszus díját, automatikusan bekerül a Kongresszus absztraktfüzetének kontaktlistájába (név, foglalkozás, e-mail cím). Amennyiben ehhez nem járulna hozzá szívesen, kérjük jelezze azt az mpppot@gmail.com címen.


SZÁMLÁZÁS és UTALÁS

Regisztációját akkor tekintjük véglegesnek, ha az Ön által utalt regisztrációs díj bankszámlánkra beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után, melyet elektronikus úton juttatunk el Önnek.
Amennyiben számlázási adatai eltérnek személyes adataitól, kérjük, hogy a kérdőívben a számlázási adatokat is legyen szíves megadni! A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban. Amennyiben befizette a Kongresszus díját és mégsem tud eljönni, sajnos a jegy árát visszatéríteni nem áll módunkban, azonban jegye egy harmadik fél számára átruházható.


TAGDÍJ

Az MPPPOT 2018-as évre vonatkozó tagdíj ára 4.000 Ft / fő. Az összeget az "Early Bird", "Teljes árú belépő mindkét napra" és az "Előadói belépő" automatikusan TARTALMAZZA.
Ha még nem töltötte ki a Belépési Nyilatkozatot és csatlakozni kíván, itt megteheti:

http://goo.gl/forms/VrvSMhm0Ko


Minden érdeklődő szakembert, orvost, szülésznőt, védőnőt, pedagógust, édesapát, édesanyát, leendő szülőket szeretettel várunk a Kongresszusra.

Ha kérdése van, kérjük, írjon az mpppot@gmail.com e-mail címre.

Szeretettel várjuk jelentkezését, és előre köszönjük válaszát!


A Kongresszus fő támogatója az Eisberg Hungary (http://www.eisberg.hu/), médiatámogatója a Mindennapi Pszichológia.

1. Előadó teljes és pontos neve (ahogyan azt megjelenítésnél igényli) *
Your answer
2. Születési hely és idő *
Your answer
3. Telefonszáma *
Your answer
4. E-mail címe *
Your answer
5. Foglalkozása, titulusa *
Your answer
6. Pecsétszáma / Alapnyilvántartási szám
Your answer
7. Akkreditációs igazolást kérek *
8. Munkahelyének neve *
Your answer
9. Munkahelyének címe *
Your answer
10. Az előadó szervezet teljes és pontos megnevezése, amely nevében az előadást megtartja (ahogyan azt megjelenítésnél igényli) *
Your answer
11. Szakmai bemutatkozás - max. 1200 karakterben *
Your answer
12. Az Ön által megtartani kívánt előadás, vagy workshop címe *
Your answer
13. Az előadás, vagy workshop absztraktja - max. 1200 karakterben *
Your answer
14. Számlázási név *
Your answer
15. Számlázási cím *
Your answer
16. E-mail cím, amelyre a számlát küldhetjük *
Your answer
17. Egyéb megjegyzés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms