Info sesija povodom Poziva za podnošenje predloga projekata
Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija raspisuje Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje. Program se realizuje u okviru projekta „Aktivni građani-bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

U okviru drugog Poziva će biti podržano 10 organizacija civilnog društva kroz projektnu podršku (koja uključuje mentorsku i finansijsku podršku). Program podrške organizacijama civilnog društva za javno zagovaranje je pokrenut sa ciljem da unapredi prakse javnog zagovaranja u Srbiji i približi građanima aktivnosti javnog zagovaranja organizacija civilnog društva. Program podstiče organizacije civilnog društva na inovativni pristup osmišljavanju i sprovođenju kampanja javnog zagovaranja i izgradnju sopstvenih kapaciteta kroz zagovaranje u praksi.

Beogradska otvorena škola poziva zainteresovane OCD na Info sesiju u petak, 17. januara u Beogradu, a na kojoj će prisutni moći da se informišu o Pozivu za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje.

Info sesija će biti održana u Beogradu, 17. januara 2020. godine, u terminu od 12 do 14 časova u prostorijama Medija centra, u ulici Terazije 3.
Naziv organizacije/medija *
Your answer
Mesto iz kojeg dolazite *
Your answer
Ime i prezime učesnika/ce info sesije *
Your answer
Da li Vam je neophodna refundacija putnih troškova? *
Your answer
Kako ste saznali za info sesiju? *
Your answer
Ukoliko imate bilo kakav dodatan komentar, budite slobodni da ga ovde dopišete.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beogradska otvorena škola. Report Abuse