AURORAS-palautekysely mentoreille
Olet toiminut Auroras-ryhmän mentorina. Toivomme, että sinulla olisi aikaa antaa meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta. Kyselyyn vastataan nimettömänä.


Lämpimät kiitokset palautteestasi!
Miksi lähdit mukaan Auroras-toimintaan? *
Onko vapaaehtoistehtäväsi Auroras-verkostossa tarjonnut sinulle niitä asioita, joita toivoit vapaaehtoistehtävältäsi? *
Onko Auroras-vapaaehtoistehtävä ollut sinulle merkityksellinen? Millä tavalla?
Koetko saaneesi riittävästi tukea ja tietoa vapaaehtoisena toimimiseen? Jos et, millaista tukea tai tietoa olisit vielä toivonut?
Ryhmäkohtaisessa raportoinnissa on kysytty teemoja, joita ryhmässänne on käsitelty (esim. työn hakeminen Suomessa, työhakemus ja CV, työhaastattelu, LinkedIn, oman osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen, opiskelu oman osaamisen kehittämisen välineenä, suomalaiset työpaikat, työllistymistä edistävät vapaaehtoistehtävät, työelämään liittyvät sanat tai sanastot ). Tulisiko Auroras-ryhmässä käsitellä mielestäsi joitain muitakin teemoja ja jos kyllä, niin mitä?
Millaisia asioita (esim. tapaamisten suunnittelu, viestintä mentoreiden kesken ja aktoreille) Auroras-toiminta on vaatinut sinulta ryhmän tapaamisten välillä. Ovatko tehtävät ja niihin käytetty aika tuntuneet kohtuullisilta?
Oletko osallistunut Auroras-verkoston järjestämiin tapahtumiin ryhmän ulkopuolella? Mihin tapahtumiin olet osallistunut ja miten ne ovat mielestäsi onnistuneet?
Miten koet mentoreiden keskinäisen työnjaon onnistuneen? Millainen kokemus toisten mentorien kanssa toimiminen on sinulle ollut?
Onko sinulla ideoita mentoreiden keskinäisen toiminnan kehittämiseen? Millaisia teemoja olisi mielestäsi tärkeää nostaa esille mentoreiden koulutuksessa ja yhteisissä tapaamisissa?
Haluatko antaa vielä jotakin muuta palautetta tai kehittämisideoita Auroras-toimintaan liittyen?
Haluatko jatkaa vapaaehtoisena Auroras-verkostossa? Tähän kyselyyn vastataan nimettömänä, joten muistathan ilmoittaa mahdollisesta lopettamisesta erikseen hanketyöntekijöille. *
Jos olet lopettanut vapaaehtoistehtävässä tai haluat lopettaa, mikä on ollut syynä tähän?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse