LEIRATKOZÁS KÉRÉSE - MENTOR(H)ÁLÓ
A Mentor(h)áló Pedagógiai Szolgáltató Központ tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.

Az adatkezelés célja a Mentor(h)álónál:
- hírlevélküldés: a Mentor(h)áló Pedagógiai Szolgáltató Központ által szervezett oktatási, pedagógiai témájú, tanulási fókuszú előadásokról, esti beszélgetésekről, rendezvényekről és képzésekről
- regisztráció: ingyenes (de regisztrációt igénylő) rendezvényeink esetében
- nyereményjátékok esetében értesítés a nyereményről

Hírlevélküldés esetén az általunk kezelt adatok kezelésének célja: tájékoztatás a Mentor(h)áló Pedagógiai Szolgáltató Központ által szervezett oktatási, pedagógiai témájú, tanulási fókuszú előadásokról, esti beszélgetésekről, rendezvényekről és képzésekről.

Regisztrációköteles rendezvényeink és nyereményjátékok esetén a kötelezően megadott adatok kezelésének célja: a résztvevő regisztrálása, valamint visszaigazolás kiküldésének lehetősége.

A fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk, a személyes adatokat harmadik személyeknek nem adjuk át.

A kezelt adatok köre a Mentor(h)álónál:
- hírlevélküldés esetén: az adatkezelő kizárólag e-mailcímet kezel, semmilyen más adatot (pl. név, kor, stb.) nem kezel
- rendezvényekre történő regisztráció esetén: név, e-mail, valamint a rendezvény témájához illeszkedő további adatok (szervezet neve, a résztvevő beosztásának megjelölése az adatkezelő által felkínált lehetőségek közül – pl. pedagógus, egyetemi oktató, hallgató, más érdeklődő)
- nyereményjátékok esetében: név, e-mail

A Mentor(h)áló Pedagógiai Szolgáltató Központ adatbázisában szereplő adatok tulajdonosai bármikor kérhetik adataik törlését.

Ha a jövőben nem kíván hírlevelet kapni a Mentor(h)áló Központtól, kérjük, adja meg azt az e-mailcímet, amelynek törlését kéri a Mentor(h)áló adatbázisából.

Kérem, töröljék a Mentor(h)áló adatbázisából a következő e-mailcímemet: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service