Ansökan om att bli ledare på Hänget
Brinner du för hbtqai+frågor och vill anordna aktiviteter för unga?

Hänget är en ideell, medlemsbaserad och demokratisk organisation som vill skapa en trygg mötesplats för hbtqai+personer och personer som funderar över sin könsidentet och/eller sexuella identitet. Målgruppen för Hänget är upp till och med 21 år och finns i Göteborg med omnejd.

Vi vill kontinuerligt få in nya krafter i verksamheten för att kunna hålla en jämn kontinuitet i både själva träffarna och i ledargruppens engagemang. Målet är ett vara minst fyra men allra helst fem, gärna fler, ledare. Är du den vi söker för att utöka vår ledargrupp och göra Hänget ännu bättre?

Hänget är en alkohol- och drogfri samt partipolitiskt och religiöst obunden organisation som baserar sin verksamhet på intersektionell feminism, normkritik, antirasism och solidaritet samt strävar efter att vara så tillgänglig som möjligt för att så många som möjligt ur målgruppen ska kunna delta.

Vi träffas terminsvis varje tisdag på Verket vid Ullevi Norra mellan klockan 18.00-20.45 och hänger, kollar på film, fikar, har olika workshops och aktiviteter eller bara snackar. Vi brukar också träffas några gånger under sommaren.

Vi är alltid två ledare närvarande per kväll och ledarnas uppgift är att planera och genomföra kvällens aktivitet och att köpa fika (som föreningen betalar). Ledarna är på plats 17.30-21.00 varje Hänget-tillfälle. Uppdraget är helt ideellt, vilket betyder att det inte utgår någon ekonomisk ersättning. Bakom ledarna och verksamheten finns även en engagerad styrelse.

Under sommaren har vi också ett sommardagläger, där du som ledare förväntas kunna delta minst en dag. Det är ett plus om du kan och vill vara med under West Pride.

För att kunna söka ska du:
* Själv vara öppen hbtqai+person
* Vara minst 23 år gammal
* Kunna prata och förstå svenska väl, men gärna också något annat språk
* Kunna vara med på Hänget minst två gånger per månad, på ledarmöten någon gång per termin och någon eller några dagar under sommaren.
* Förstå, hålla med om och vilja arbeta efter våra värderingar (se ovan)

Låter det som något för dig? Fyll i en ansökan här nedan så återkommer vi till dig om en eventuellt intervju. De som går vidare från intervjun kommer sedan få gå med bredvid de ordinarie ledarna vid två tillfällen och efter det tas det beslut kring om en blir ledare eller ej. Vi rekryterar kontinuerligt.

Eventuella frågor kan skickas till hej@hanget.se. Du kan läsa mer om oss på www.hanget.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Email address *
Förnamn (det förnamn som du vill att vi använder) *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Födelsedatum (åååå-mm-dd) *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Det här är jag: *
Skriv lite om dig som person.
Your answer
Jag är öppen hbtai+person *
Därför vill jag bli ledare på Hänget *
Skriv lite om varför du vill vara ledare på Hänget.
Your answer
Som ledare vill jag *
Skriv lite om hur du vill vara som ledare på Hänget.
Your answer
Jag förstår, håller med om och vill arbeta efter Hängets värderingar *
Läs mer om våra värderingar i informationstexten längre upp.
Jag kan vara på Hänget två kvällar i månaden, vara med på ledarträffar någon gång per termin och vara med någon dag på aktiviteter under sommaren *
Om du svarat "nej" eller "kanske", utveckla ditt svar här:
Your answer
Jag godkänner att Hänget sparar de personuppgifter som lämnats i detta formuläret *
Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, till exempel hur länge vi sparar dem och till vad, här: https://docs.google.com/document/d/1HDpgm0zqCP4DuKQtX7EoOaPLev8lnmXthaWI9iKLBcs/edit?usp=sharing
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Hänget. Report Abuse - Terms of Service