Utställning eller Jakthund
Här väljer du vilken bilaga du vill ha tillsammans med Hundsport. Du kan välja mellan Utställning och Jakthund och gör du inget val kommer du endast att få Hundsport.

Tidningen Hundsport och en av bilagorna Hundsport Utställning eller Hundsport Jakthund skickas i dagsläget till alla fullbetalande länsklubbsmedlemmar samt till Sveriges Hundungdoms medlemmar som är under 25 år.

Utgivning
Hundsport 8 ggr/år
Hundsport Utställning 8 ggr/år
Hundsport Jakthund 4 ggr/år, i nummer 2, 4, 6 och 8
Person eller medlemsnummer
*
Viktigt att skriva personnumret i rätt format ÅÅÅÅMMDDXXXX, eller medlemsnumret i siffror. Skrivs det inte i rätt format kommer ditt val inte registreras. Välj endast ett alternativ och skriv inga bokstäver eller andra tecken i fältet.
Ditt namn
*
Här väljer du din tidning
*
E-postadress
*
För att nå dig vid eventuella frågor behöver vi din e-postadress
BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
När du trycker på knappen nedan, "Skicka" så innebär det att du skickar personuppgifter till Svenska Kennelklubben.

SKK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SKKs berättigade intresse som rättslig grund.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Kennelklubben. Report Abuse