Upisi u DRAMSKI I PLESNI STUDIO INK 21/22
Obrazac upisa novih članova u Dramski i Plesni studio INK u sezoni 2021./22.
Molimo sve kandidate da upišu svoje točne podatke.
Rad Studija započinje 1. listopada 2021.g. Svi članovi bit će obaviješteni na vrijeme o rasporedu rada.

Imate nekoliko mogućnosti upisa:
- dramske aktivnosti i scenski pokret (za sve one koji bi htjeli osim dramske ići i na scenski pokret - scenski pokret je samo za polaznike starije od 12 godina)
- samo dramske aktivnosti (ako ne želite ići i na scenski pokret)
- samo scenski pokret (ako ne želite ići na dramsku već vas zanima samo scenski pokret - scenski pokret je samo za polaznike starije od 12 godina)
- kreativni ples za odrasle (plesna aktivnost posvećena starijima od 18 godina)

Više informacija o aktivnostima:

SCENSKE IGRE (dramska aktivnost)
Namijenjeno djeci, osnovnoškolcima od 1. do 4. razreda.
Kroz igre, vježbe i improvizacije upoznavanje djece sa scenskim stvaranjem i izvođenjem, te nekim kazališnim pojmovima i dramskim tehnikama. Pored osnovne dramske aktivnosti igre upoznavati ih i s dramatizacijom prema predlošcima bajki, basni, ili priča nastali iz improvizacije, igrom uloga, pripovjedanjem, kao i razvijanjem kreativnosti u izvođenju jednostavnih dramskih zadataka. Aktivnostima se razvija govor, izražavanje i stvaralaštvo istovremeno s razvijanjem vlastitog promišljanja svijeta koji ih okružuje.
Grupe imaju susrete jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

DRAMSKI PRAKTIKUM (dramska aktivnost)
Namijenjeno polaznicma osnovnoškolcima od 5. do 8. razreda, i srednjoškolcima. Kroz složenije vježbe, uz primjenu raznih tehnika i metoda (improvizacija, kazalište slika, forum kazalište, kreativno pisanje, rad na priči, liku, ulozi) u dramskom prostoru potiče se djecu i mlade na kritičko promišljanje i kreativno rješavanje problema. Rad se bazira na stvaralačkom procesu. Nastoji se polaznike upoznati s teorijom i praksom određenih povijesnih kretanja unutar kazališne umjetnosti. Cilj rada je angažirati polaznike u stvaranju, promišljanju i izražavanju.
Grupe imaju susrete jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

SCENSKI POKRET
Radionica scenskog pokreta namijenjena je mladima (starijima od 12 godina).
Scenski pokret na kreativan i zabavan način istražuje pokret i komunikaciju kroz pokret kao i vlastiti osobni izraz osvještavajući elemente plesa i kompozicije; vrijeme, prostor, tijelo, kvaliteta, snaga…
Na radionici se radi na razvijanju svijesti o vlastitom tijelu, snazi i fizičkoj spremnosti, razvoju vokabulara u neverbalnom izričaju, vježbanju pažnje i pamćenja te zajedničkom stvaralaštvu.
Rad se ne bazira na plesnim tehnikama te plesno znanje nije potrebno.
Scenski pokret potiče razvijanje pozitivne slike o sebi i jačanje samopouzdanja, potiče maštu i kreativnost u izražavanju emocija, raspoloženja i ideja koristeći se tijelom i pokretom kao glavnim alatom.
Radionicu je moguće pohađati kao zaseban program ili kao dodatak ostalim dramskim aktivnostima Dramskog i Plesnog studija INK.
Radionica se sprovodi jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

KREATIVNI PLES ZA ODRASLE
Radionica kreativnog plesa spoj je kreativnosti i tjelesne aktivnosti, a namijenjena je odraslima.
Djeluje terapeutski, pomaže pri opuštanju, povećava nivo energije i fizičke spremnosti i snage. Kreativan ples potiče emocionalno izražavanje i pronalaženje vlastitog, osobnog izraza kroz pokret.
Rad se ne bazira na plesnim tehnikama te plesno predznanje nije potrebno. Različitim vježbama i zadatcima na zabavan i zanimljiv način razvija se svijest o tijelu, potiče kreativnost i neverbalno izražavanje.
Rad je baziran na tehnikama plesne improvizacije i eksploracije (snaga, vrijeme, prostor, tijelo) kao i elementima plesne terapije i tehnika Body-Mind Centering-a.
Radionica se sprovodi jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

Mjesečna članarina za Dramski i Plesni studio INK za pojedinog člana iznosi 160,00 kn
Za više članova iz iste obitelji (npr. brat i sestra) odobren je popust od 50% na drugog polaznika.

Za sva pitanja oko scenskog pokreta i kreativnog plesa za odrasle javite se voditeljici Andrei Gotovina na andrea.gotovina@gmail.com
Za sva pitanja oko dramskih aktivnosti javite se na ds@ink.hr

VAŽNA NAPOMENA: OD 08. rujna radionice SCENSKI POKRET i KREATIVNI PLES ZA ODRASLE su popunjene. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se pa ćemo vas staviti na listu čekanja, u slučaju da se oslobodi koje mjesto.
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Razred koji ćeš pohađati školske godine 2021/2022 *
Školu koju ćeš pohađati u školskoj godini 2021/2022 (studenti ovdje upisuju ime fakulteta, zaposleni mjesto zaposlenja, a nezaposleni samo upišu “nezaposlen/a”) *
Ime i prezime roditelja/staratelja (punoljetni samo napišu “punoljetan/punoljetna”) *
Broj mobitela roditelja/staratelja (i ovdje punoljetni upisuju ”punoljetan/punoljetna”) *
E-mail adresa roditelja/staratelja (punoljetni upisuju svoju e-mail adresu)
Želim upisati: *
Imaš li pitanje za nas?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy