Formular de înscriere
Cum spui o poveste? Cât de bine utilizezi textul și imaginea astfel încât să îți fie cei mai buni prieteni? În ce fel trecem de la limbajul de lemn, la un text bun? De la un cadru frumos care poate să nu spună nimic, la un detaliu care emoționează? De la forme goale, la conținut bun în forma corectă?

Dacă ai trecut de etapa de juniorat în a crea conținut digital și ai dorința de a învăța mai mult despre meșteșugul stroytellingului, ești pregătit pentru MASTERCLASSES „Crafts for STORYTELLING” ce va avea loc online între 27 și 29 noiembrie!

Prima ediție a școlii de storytelling organizate de Cronicari Digitali este concepută pentru a te învăța profunzimile povestirii, arătându-ți meșteșugul de a plănui și a crea povești uimitoare, prin text, fotografie și video.

Completează formularul de înscriere de mai jos până pe 23 noiembrie. Cursurile sunt gratuite, dar selectarea ta se va face în baza unei povești spuse deja de tine în online.

Se pot înscrie la cursuri doar creatorii de conținut din mediul digital. Pentru a fi la curent cu toate informările, te rugăm să urmărești contul de Facebook (https://www.facebook.com/cronicaridigitali) si de Instagram (https://www.instagram.com/cronicaridigitali/) al Cronicari Digitali.

După completarea acestui formular, cei selectați în baza materialelor trimise vor primi email de confirmare a participării la MASTERCLASSES „Crafts for STORYTELLING” în maximum 48 de ore. Te rugăm să verifici toate mesajele primite, atât în folder-ul Inbox, cât și în celelalte foldere auxiliare ale email-ului. Vei primi de pe adresa andrei.voinea@zagabrand.ro: linkul de participare, suporturile de curs (după data de 01.12.2020) și informații legate de concursurile sau provocările dedicate ție, pe parcursul cursurilor.
Email address *
Nume *
Prenume *
Telefon *
Localitate *
Linkul conturilor tale publice de conținut în Social Media pe care le deții pe: Facebook, Instagram, YouTube, Blog (în cazul în care ai mai mult de un link, acestea vor fi inserate unul după celălalt, cu virgulă între ele)
Care este platforma principală de conținut pe care tu creezi (link-ul URL al contului) *
Te rog selectează domeniile actuale în care faci conținut *
Required
Care sunt temele tale de interes din programul MASTERCLASSES „Crafts for STORYTELLING” (menționează două dintre ele) *
Cum te-ai descrie? *
Care este povestea/ materialul/ contul/ motivația cu care te înscrii (link și detalii/ precizări dacă este cazul, pentru a ști unde să urmărim materialul propus de tine)? *
Dacă deții un material creat de tine, reprezentativ pentru înscrierea în cadrul evenimentului (ține cont de tematica menționată), te rugăm să îl transmiți (încarcă materialul pe WeTransfer sau echivalent și adaugă linkul).
De unde ai aflat despre MASTERCLASSES „Crafts for STORYTELLING”? *
GDPR
Bifează căsuțele de mai jos dacă dorești să continuăm comunicarea pentru primirea materialelor de curs, transmiterea de buletine informative sau comunicări de marketing de la Cronicari Digitali în legătură cu alte evenimente, competiții sau lansări de noi produse culturale recomandate de Cronicari Digitali.

Printr-un click pe linkul de Unsubscribe de la finalul tuturor informațiilor trimise de noi pe e-mail, poți să iți schimbi opțiunea.
Politică de confidențialitate *
Required
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Zaga Brand să prelucreze datele mele cu caracter personal, în vederea transmiterii de materiale informative și alte comunicări relevante.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy