Gasztrohős Palánták pályázati kérdőív
Kedves Pályázó!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Gasztrohős Palánták Programunk felkeltette érdeklődését. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek – és tapasztalataink szerint rajtuk keresztül a szüleik is – találkozzanak a fenntarthatóság gondolatával, azon belül is a felelős étkezés, bevásárlás, a megfelelő hulladékkezelés és komposztálás, illetve a körforgás témakörével. Szeretnénk jobban megismerni az óvodavezetők és pedagógusok tapasztalatait, illetve többet tudni azon óvodákról, amelyek szívesen vendégül látnak bennünket a programmal!

A Zöld Forrás pályázat keretében a 2018/19-es nevelési évben 30 óvoda 2-2 csoportjába tudunk - az intézmények számára ingyenesen - ellátogatni, de reményeink szerint a további megkereséseknek is eleget tudunk majd tenni önköltségi áron, amennyiben ezt az óvodák igénylik.

A Palánták önkéntes csapata eddig budapestiekből állt, de dolgozunk rajta a nyár folyamán, hogy minél több vidéki helyszínre is el tudjunk látogatni, így megkezdtük a vidéki önkéntesek toborzását és képzését. Arra bíztatjuk tehát a nem budapesti óvodákat is, hogy töltsék ki kérdőívünket, s mindenképpen jelezni fogjuk, hogy eleget tudunk-e tenni a meghívásnak.

Kérjük, töltsék ki tehát az alábbi kérdőívet 2018. szeptember 10-ig! Szeptember 30-ig minden érdeklődőt értesítünk arról, tudjuk-e vállalni a foglalkozást az intézményükben. Köszönjük az érdeklődésüket és az együttműködésüket!

Üdvözlettel,

A Felelős Gasztrohős Alapítvány csapata

ui. Kérdés, kérés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a palantak@gasztrohos.hu email címen!
Email address *
ADATOK
Intézmény neve: *
Your answer
Címe: *
Your answer
Kapcsolattartó neve: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Megismertem a Felelős Gasztrohős Alapítvány Adatkezelési tájékoztatóját (https://gasztrohos.hu/adatvedelmi-tajekoztato/) és hozzájárulok az adataim kezeléséhez. *
Csoportok összesen (darab, vegyes/tiszta): *
Your answer
Rendelkeznek Zöld Óvoda címmel? *
JELENTKEZÉS
Egy óvodában két csoport számára biztosítja a pályázat az ingyenességet. Hány csoport számára szeretnék igénybe venni? (középső és nagycsoportok számára dolgoztuk ki a foglalkozásokat) *
Amennyiben kettőnél több csoport van az óvodában, ahol szívesen fogadnák a Programot, a harmadik/negyedik/... csoport számára igénylik-e a programot kedvezményes, önköltségi áron (400 Ft/gyermek)?
Mely hulladékokat gyűjtik szelektíven az intézményben? *
Required
Van-e kertje, udvara az óvodának? *
Ha igen, van-e olyan ágyás/veteményes/kiskert, ahol ültetni szoktak a gyerekekkel? *
Van-e komposztáló az óvodában? *
Foglalkoztak már korábban is a fenntartható étkezés (szezonalitás, származási hely, hulladékmentes vásárlás) témakörével, s ha igen, milyen formában?
Your answer
Milyen terveik vannak a következő nevelési évben a fenntarthatóság/környezetvédelem területén?
Your answer
Van-e intézményüknek olyan (lehetséges) támogatója (önkormányzat, vállalat, szülői közösség), amely anyagilag finanszírozná környezetbarát intézkedések bevezetését? (Pl. víztakarékos csaptelepek, szelektív kukák, stb.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy