Testing Night 29 januari Amersfoort
DUTCH: Het Spellenmaakgilde organiseert de allereerste speltestavond in Amersfoort op woendag 29 januari. Iedereen is welkom om te genieten van nieuwe spelconcepten. Ben je dol op bord- / kaart- / dobbelspellen? Speel je graag nieuwe concepten? Doe mee! Heb je een spel gemaakt en wil je het laten testen? Neem het mee om feedback te krijgen. We hebben plek voor ongeveer 16 personen. Registreer je zodat we weten hoeveel mensen er komen. De locatie opent zoals gebruikelijk om 19.15u en we beginnen rond 19.45u met de eerste spellenronde. We eindigen rond 22.30u.

Het enige wat je moet doen is:
- Aanmelden
- Kom naar het kantoor van Neema Games, locatie: Printerweg 10, Amersfoort

Over de locatie: Navigatie brengt je niet altijd op het goede adres. Neema games is gevestigd in een glazen kantoor in de bocht van de weg. Het kantoor van Neema Games bevindt zich op de tweede etage. De voordeur van het pand is 's avonds gesloten, maar als je voor de deur staat, kun je bellen naar 0617177706 (Timon) om binnen gelaten te worden.

Foto's: Er kunnen foto's worden gemaakt en gepubliceerd. Als je niet wilt dat een foto van jou of van je prototype wordt gedeeld, laat het ons weten.

- Volg ons op Twitter: @spelmaakgilde
- Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/spellenmaakgilde/
- Info op: spellenmaakgilde.net

ENGLISH: The Dutch Game Design Guild will have a board game testing night in Amersfoort on Wednesday 29th of January! All you need to do is: sign up below and come to Printerweg 10, Amersfoort (time: 19.30-22.30).

Niek van den Brink & Timon Sluis
Naam/Name *
Your answer
Breng je een prototype mee of wil je prototypes testen? / Will you bring your prototype or are you a game-tester? *
Pitch kort je spel als je deze wilt laten testen / If you bring a game for testing, please pitch it
Your answer
Neem je wat lekkers mee? / Will you bring snacks or drinks? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.