Adategyeztetés
A Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság a tagok személyes adatait a tagsággal összefüggő nyilvántartás és kommunikáció céljából kezeli annak érdekében, hogy a tagok a Társaság Alapszabályában (http://hungarologia.net/about-iahs/alapszabaly/) meghatározott, tagságukból eredő jogaikat és kötelezettségeiket gyakorolhassák.

Az alábbi űrlapon megadott adatait annak érdekében kérjük, hogy a tagsággal összefügő közös munka és a kapcsolattartás a jogszabályoknak megfelelő és zökkenőmentes lehessen.
Email address *
Vezetéknév *
Keresztnév *
Munkahely megnevezése
Munkahely címe
Lakcím
Irányítószám *
Helység *
Utca, házszám *
Ország *
Levelezési cím (amennyiben eltér a lakcímtől)
Irányítószám
Helység
Utca és házszám
Ország
Telefonszám *
Tagdíjfizetés
Vállalom az éves tagdíj befizetését, hozzájárulva ezzel a Társaság működéséhez, szakmai programjainak megvalósításához, kiadványok megjelentetéséhez. Az éves tagsági díj (7.000 Ft/30 €) megfizetéséhez az alábbi fizetési módot választom: *
A sárga csekket a következő címre kérem:
Clear selection
A levelezőlista híreit a következő e-mail címre kérem *
NYILATKOZATOK
Kérjük, hogy az alábbi "Igen" vagy "Nem" válasz megjelölésével szíveskedjék a jogszabályi előírásoknak megfelelő nyilatkozatokat megtenni. *
Igen
Nem
Megerősítem, hogy a Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság tagja kívánok maradok.
Kijelentem, hogy a személyes adataim kezelésével kapcsolatosan a tájékoztatást megkaptam és megértettem, a személyes adataimat érintő jogaimat megismertem.
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy jelen dokumentumban rögzített személyes adataimat a Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság a tagsággal összefüggő nyilvántartás és kommunikáció céljából kezelje, adatbázisában a jogszabályi előírásoknak megfelelően tárolja azért, hogy a Társaság Alapszabályában meghatározott, tagságomból eredő jogaimat és kötelezettségeimet gyakorolhassam.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság e-mail címemet felvegye a levelezőlistájára
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy