Påmelding TINE Fotballskule Hafslo 2022
Årets TINE fotballskule Hafslo vart dessverre utsett frå opprinneleg planlagt dato, men vert no arrangert i Moane laurdag 3.september og søndag 4.september kl.10-14 kvar dag. Fotballskulen på Hafslo er for ALLE born i alderen 6 til 12 år uavhengig av ferdigheiter og funksjonsnivå, og du treng ikkje å ha spelt fotball tidlegare! 

Vi satsar på ei flott fotballhelg i Moane første helga i september, og vi avsluttar fotballskulen på søndag 4.september med matservering kl.14! Så er det kamp i 5.divisjon mellom Hafslo Fotball Senior og Florø 2 kl.15 på Hafslo stadion for dei som ønskjer å få med seg den.

Pris: 400 kr per deltakar. Alle deltakarar får fotball, TINE-sekk/bag, TINE-t-skjorte, frukt begge dagar, og mat på avslutninga søndag. Påmeldingsfrist vert sett til 1.september 2022.

Stadfesting av påmelding og informasjon om betaling vert sendt per e-post kort tid etter at påmeldinga er registrert.  Meir informasjon om gjennomføring av fotballskulen blir sendt ut til alle påmelde deltakarar per e-post i løpet av fredag 2.september! 

NB: Du må sende inn eitt skjema per deltakar. Oppgi gjerne kontaktinformasjon for begge føresette (valfritt).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn på deltakar: *
Fødselsår: *
Namn på føresett nr. 1 (obligatorisk) *
E-post adresse føresett nr.1 (obligatorisk) *
Telefonnummer føresett nr. 1 (obligatorisk) *
Eventuelt namn på føresett nr.2 (valfritt)
Eventuell e-postadresse føresett nr.2 (valfritt)
Eventuelt telefonnummer føresett nr. 2 (valfritt)
Allergiar eller anna vi bør vite om:
Det er i orden at bilete frå fotballskulen som deltakar er med på, vert publisert på Hafslo IL si heimeside, FB-side og Instagram? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy