Reservelijst geïnteresseerden Ons Oostende
De aanmelding voor de locatie Ons Oostende is voorlopig gesloten. Wil je toch op de hoogte blijven? Dan kun je je via dit formulier aanmelden voor de 'reservelijst' van Ons Oostende. Je krijgt dan wel updates van het project via onze e-mail nieuwsbrief. Ook zullen we je dan uitnodigen als we in een op een later moment toch de mogelijkheid zien om andere geïnteresseerden te betrekken.
Toelichting sluiting van aanmelding
Sinds maart kunnen geïnteresseerden in de woonlocatie Ons Oostende zich aanmelden om mee te denken over deze woonplek. Er is een woon enquête gehouden en we hebben kennisgemaakt met de geïnteresseerden tijdens een startbijeenkomst. Meer dan 500 geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor de circa 50 appartementen die hier ontwikkeld gaan worden. Wij zijn heel blij met de grote interesse in dit project.

We hebben daarom besloten om voorlopig de aanmelding voor geïnteresseerden stop te zetten. Dit betekent dat we voor de komende bijeenkomsten en activiteiten verder gaan met de geïnteresseerden die zich tot 24 mei hebben aangemeld. We hebben dit besluit moeten nemen om te voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen op een later moment. Daarnaast is het lastig om tijdens bijeenkomsten met meer dan 500 personen in gesprek te gaan.
Naam *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Adres en woonplaats *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Conversation-Next. Report Abuse - Terms of Service