Mă înscriu la Tura Licuricilor - Light up your city 2021!
A 6-a ediție a evenimentului Tura Licuricilor - Light up your city! va avea loc în seara de 24 iulie 2021, cu startul de pe bulevardul I. C. Bratianu.
Acest evenimenet este organizat de Alergotura alături de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, ca parte a proiectului "Străzi pentru Comunitate".

Iată atmosfera de la edițiile anterioare:
https://vimeo.com/283293926
https://vimeo.com/228108711
https://vimeo.com/177247678
https://vimeo.com/354746158

Acest eveniment este unul necompetițional cu participare gratuită, pentru celebrarea Timișoarei și a comunității ei.

În urma înscrierii tale la evenimentele Alergotura, în baza noastră de date se regăsesc o serie de date cu caracter personal : nume, adresa de email și vârsta. Noi utilizam aceste date doar pentru a organiza evenimentele, a ține legătura cu tine și a te informa despre evenimentele noastre pe viitor.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF//2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin completarea acestui formular de participare la evenimentul Tura Licuricilor, confirmi acordul tău pentru utilizarea informațiilor de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura așa cum e descris mai sus, în conformitate cu regulamentul GDPR.

Prin participarea la eveniment, renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanți la organizare precum și faţă de sponsorii, partenerii sau autoritățile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenție de aceste persoane sau autorități.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment confirmi ca nu ai nicio pretenție faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura privind folosirea imaginilor foto și video, realizate în timpul evenimentului, în care ești surprins, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afișelor și pentru alte materiale informative dedicate activităților de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.


Iți mulțumim!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Regulament de participare *
Am citit Regulamentul de participare la eveniment așa cum este acesta prezentat în secțiunile site-ului turalicuricilor.ro (prezentat parțial mai sus) și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Participarea la Tura Licuricilor este gratuită, condiționată însa de folosirea unei lumini frontale sau lanterne, în timpul alergării.
Required
Nume *
Prenume *
Data Nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Ai mai participat la evenimente Alergotura?
Clear selection
De unde ai aflat de acest eveniment?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy