Inschrijfformulier daktuin
Beste daktuin geïnteresseerde,

Het is zover, je gaat een daktuin aanvragen!

Middels dit formulier schrijf je je definitief in voor het Groendaken Buurtcollectief. Je gaat hiermee een koopverplichting aan met de gekozen leverancier Het Groene Doel en je schrijft je hiermee in voor deelname aan de WDO Delta KlimaatActief subsidie.

We kunnen niet beloven dat er voldoende subsidie is om alle aanvragers van subsidie te voorzien. Indien je geen subsidie toegewezen zou krijgen, dan vervalt je koopverplichting. Het vrijwillige buurtteam doet z'n uiterste best iedereen van een groendak met subsidie te voorzien :)

Prijzen 2024: 
  • Do-It-Yourself (met handige instructievideo): € 25,- per m2 na subsidie
  • Met aanleg door leverancier Het Groene Doel: € 45,- per m2 na subsidie
  • Voorrijkosten: € 35,- per adres
  • Indien je dak hoger is als 4 meter, is een hoogwerker nodig bij de keuze voor aanleg voor de leverancier. De kosten daarvoor zijn € 95,- eenmalig en € 3,50 per m2. 
Om na toekenning van de subsidie de aanleg of het brengen (Do-It-Yourself) van je daktuin zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we je vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Tevens brengen we je graag op de hoogte van enkele praktische zaken omtrent je daktuin.

Om het aanvraagproces te starten begin je hieronder met het invullen van je mailadres. Dit is het mailadres waar we in het vervolg van het traject informatie mee delen over onder andere de voortgang van het aanvraagproces van de subsidie, de eventuele toekenning van de subsidie en over de planning van aanleg en bezorging van je daktuin.

Alvast enorm veel plezier gewenst met je daktuin!

Een groene groet van het daktuinteam!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy