Egy nap impró a rövid forma jegyében Varju Nándival
A februári egész napos alkalmon a gyakorlat jellegű, azaz rövid formátumú játékok kerülnek terítékre. Mitől működik a Néma Bob? Hogyan játsszunk Boriszt? Mit érdemes tudni a naív játékokról? Ha érdekel a válasz, gyere el!

Kiknek szól?
Akiknek már van imprós tapasztalatuk és szokták vagy a jövőben szeretnék használni a rövid játékokat.

Hol lesz?
Az eseményt az Itt és Most Közösségi Térben szervezzük meg, itt: 1092 Budapest, Ráday utca 18. (bejárat az Erkel utca 15. felől)

Mikor?
2020. Február 15., szombat 10.00-17.00 (egy óra ebédszünettel)

Mennyibe kerül?
Early bird (2020. január 31-ig befizetve) 13.000 HUF
2020. január 31. után befizetve 15.000 HUF

Ki a tréner?
Varju Nándor, az Itt és Most Társulat szakmai vezetője

Mik a részvétel feltételei?
1. Töltsd ki az alábbi regisztrációs lapot!
2. A szervezők felveszik Veled a kapcsolatot és elküldik az utaláshoz vagy a készpénzes fizetéshez szükséges adatokat.
3. A megbeszéltek szerint fizesd be a részvételi díjat!
4. Regisztrációd akkor válik érvényessé, amikor az összeg megérkezik az Itt és Most Társulathoz!

A képzés minimum 8 résztvevő jelentkezése esetén indul!
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY Egy nap impró a rövid forma jegyében Varju Nándival képzésre való jelentkezéshez

Az Egy nap impró a rövid forma jegyében Varju Nándival képzésre való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az Egy nap impró a rövid forma jegyében Varju Nándival képzésről.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A regisztrációs űrlap elküldésével igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Neved *
Your answer
Életkorod *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
E-mail címed *
Your answer
Fizetési mód *
Számlainformáció *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy