Az egészségügyi szakterületen tanuló felsőoktatási hallgatók kivándorlással kapcsolatos attitűdjei
Tisztelt Válaszadó!
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszéke kutatást végez „A magyar egészségügyi szakemberek migrációjának földrajzi vonatkozásai” címmel, melyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogat (projektazonosító: K 124938).
A kutatás során arra a kérdésre keressük a választ, hogy a hazai egészségügyi szakemberek munkavállalási célú vándorlását hogyan értékelik maguk az érintettek. Azt is szeretnénk megtudni, hogy hogyan vélekednek erről a kérdésről a jelenleg felsőoktatásban tanuló, leendő orvosok és egészségügyi szakdolgozók.
Ezúton szeretnénk az Ön közreműködését kérni, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsen abban, hogy az egészségügyi szakemberek vándorlásáról árnyaltabb képet tudjunk kapni.
A kérdőív kitöltése során nincs „jó” vagy „rossz” válasz, végig az Ön véleményére, tapasztalataira vagyunk kíváncsiak.
A kérdőív kitöltése név nélkül történik és nagyjából 20 percet vesz igénybe. Az adatokat bizalmasan kezeljük, az összesített eredményeket kizárólag a kutatási projekt kapcsán közöljük. Ha a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, a pal.viktor@geo.u-szeged.hu e-mail címen fel tudja venni velünk a kapcsolatot.
Köszönjük a segítségét! Dr. Pál Viktor, a kutatás vezetője
1. Kérem, röviden írja le, hogy miért választotta az egészségügyi pályát! *
Your answer
2. Tervez-e külföldön munkát vállalni a tanulmányai után? *
Kérem, jelölje be az Önre legjellemzőbb válaszlehetőséget.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service