Adventi lelkigyakorlat fiataloknak
Kedves fiatalok!

Arra gondoltunk, hogy idén egy hétvége keretén belül közösen is készülhetünk a karácsonyra.
Ennek formája azonban kissé rendhagyó, ugyanis ez a program ferences keretek között, fiataloktól fiataloknak szól. Tehát ha van bármilyen ötleted, amit szeretnél, hogy megvalósuljon a hétvége alatt, írd meg nekünk bátran az űrlap alján található "Az én ötletem..." mezőben, és igyekszünk beépíteni azt.
Tehát gyertek várakozzunk együtt!

Mikor? December 16-18. között
Hol? Székelyudvarhelyen a Ferences kolostorban.
Korhatár: 16-38 év

Amit mindenképp érdemes magaddal hozni: Hálózsák, Szentírás, jegyzetfüzet, írószer és ha netalán még marad egy kis hely a táskában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe. Ez nagy segítség lenne! Ezen kívül minden nap a meleg ebédet a kolostor biztosítja.

Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen támogatna bármilyen kis adománnyal is, azt elfogadjuk és felhasználjuk ifjúsági programjaink megszervezéséhez.

További információért írjatok a ferencesprogramok33@gmail.com e-mail címre, vagy hívjatok a 0749993285, vagy a 0746774701-es telefonszámokon.

Nevem
Your answer
Ekkor születtem
MM
/
DD
/
YYYY
Itt lakom
Your answer
Saját telefonszámom
Your answer
Szülő/testvér telefonszáma
Your answer
E-mail címem
Your answer
Pénteken ekkor érkezem
Time
:
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia)
Az én ötletem...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms