Φόρμα Συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιού στο Scratch
Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιού στο Scratch. ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου ΕΛ/ΛΑΚ στην Εκπαίδευση (περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο http://www.foss4edu.gr)
Για παρατηρήσεις και απορίες που αφορούν την συμπλήρωση της φόρμας μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων (http://www.keplinet-chanion.gr).
Τίτλος παιχνιδιού (title) *
Συμπληρώστε τον τίτλο του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας κεφαλαία και πεζά
Θέση στην πλατφόρμα (url) *
Συμπληρώστε το url στο οποίο φιλοξενείται το το παιχνίδι στην πλατφόρμα scratch (π.χ. http://scratch.mit.edu/projects/3247227/).
Νομός (prefecture) *
Επιλέξτε τον νομό που βρίσκεται το σχολείο
Σχολείο (school) *
Συμπληρώστε το σχολείο χρησιμοποιώντας κεφαλαία και πεζά (π.χ. 1ο Γενικό Λύκειο Χανίων)
Τάξη (class) *
Επιλέξτε την τάξη από την παρακάτω λίστα ανάλογα την περίπτωση
Υπεύθυνοι καθηγητές (teachers)
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του ή των υπεύθυνων καθηγητών (με πεζά και κεφαλαία, π.χ. Παπαδάκης Ιωσήφ). Πρώτα το επώνυμο μετά το όνομα.
Ομάδα μαθητών (students)
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του ή των μαθητών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό (με πεζά και κεφαλαία, π.χ. Παπαδάκης Ιωσήφ). Πρώτα το επώνυμο μετά το όνομα.
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (contact) *
Συμπληρώστε ένα email για την περίπτωση που θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε με κάποιον από τους υπεύθυνους καθηγητές για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το έργο.
Σχόλια, παρατηρήσεις (comments)
Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω σχόλια και παρατηρήσεις που έχετε σχετικά με τις πληροφορίες που καταχωρήσατε στην φόρμα υποβολής και τη διαδικασία.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy