EnDigiCom
EnDigiCom - a Questionnaire about the professional use of Social Media in business.
EnDigiCom: Enhanced Digital Competencies for Business Usage (https://www.ews-wien.at/endigicom/)
Projekt EnDigiCom predstavlja sofinancirano ERASMUS+ KA 2 strateško partnerstvo za poklicno usposabljanje (2017-1-AT01-KA202-034999), ki se osredotoča na izboljšanje digitalnih spretnosti v podjetjih, še posebej malih in srednje velikih podjetjih (SME), in pri ponudnikih poklicnega izobraževanja in usposabljanja (VET), saj trg delovne sile intenzivno išče usposobljeno osebje z digitalnimi kompetencami in sposobnostjo strokovne uporabe orodij družbenih medijev. Cilj projekta EnDigiCom in projektnih partnerjev je evropska zaposljivost.

S projektom EnDigiCom ugotavljamo pomanjkanje zaposlenih z ustreznimi kompetencami za uporabo družbenih medijev v malih in srednje velikih podjetjih. Splošni cilj projekta je nadaljnji razvoj poklicnega usposabljanja za organizacije, ki želijo svoje zaposlene usposobiti za obvladovanje vsakodnevnih izzivov, vključno s strokovno uporabo orodij družbenih medijev.

S tem vprašalnikom želimo zbrati podatke o stanju v vašem podjetju glede uporabe platform družbenih medijev in se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo pripravljenost odgovoriti na naša vprašanja, kar vam bo vzelo približno pet minut vašega dragocenega časa. Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo pomoč.

O rezultatih projekta EnDigiCom vas bomo obvestili.
Lep pozdrav,

Vaš EnDigiCom Team
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy