Vill du prova att spelleda en kort rollspelskampanj?
Vi i Västspel vill se om det finns intresse för en kortare rollspelskampanj för er som deltagit i Västlägret och visat intresse för att testa att spelleda. Det behövs fyra spelare per spelgrupp som vi sedan parar ihop med en ungdomsledare som vill prova att spelleda rollspel mer regelbundet. Spelandet kommer att genomföras tre fasta datum under hösten.

Rollspelet: Vi kommer att återanvända gamla rollspel som vi tidigare har spelat på ett Västläger. Här har du möjlighet att grotta ner dig djupare i det och låta allt ta lite längre tid. Vi har kört dom innan och scenarioskaparen kan komma med goda råd och tips om du vill ha.

Datum är 8 september, 6 oktober och den 20 oktober blir det avslut. Vi spelar två timmar per tillfälle, exakt tid och plats meddelas senare. (Plats är tänkt i Göteborg/Mölndalsområdet)
Vill du vara med? *
Det finns olika teman att välja på. Vad är du intresserad av?
Förnamn: *
Your answer
Efternamn: *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort: *
Your answer
Mejladress: *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
Personnummer: (ÅÅMMDD-XXXX) *
Your answer
Övrigt du vill meddela oss?
Your answer
Information om datalagring:
Vi sparar dina uppgifter för att kunna redovisa aktiviteter och information till de studieförbund och organisationer vi samarbetar med. Efter att vår redovisning är klar tar vi bort uppgifterna. Du kan när som helst fråga oss om dina personuppgifter, mejla oss på vastspel@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy