Prijavnica MINIMUNDO POLETJE 2022
Subvencionirano poletno počitniško varstvo za otroke, ki junija 2022 zaključijo 1., 2., 3., 4. ali 5. razred OŠ in imajo stalno prebivališče v Mestni občinin Ljubljana. Vsak otrok se lahko udeleži največ 2 terminov subvencioniranega varstva Minimundo poletje 2022.

Minimundo poletje 2022 so počitnice polne zanimivosti za otroke, plesne, gibalne delavnice, športne in družabne igre, obiski športnih parkov, bazena, tu so tudi ustvarjalne delavnice, veliko je igre, gibanja in sprostitve na svežem zraku, druženja in spoznavanje dela različnih poklicev, manjkali ne bodo niti obiski muzejev, galerij, gledališč, knjižnic, televizije. Veliko bo glasbe, petja, odkrivanja talentov, veliko bomo ustvarjali, tudi kaj posneli ter ustvarili nepozabne, trajne spomine. Kar se da bomo prilagodili dnevne urnike skupinam otrok in izkoristili lepo vreme, veliko se gibali, šli v naravo, hodili peš, se sprehajali, ustvarjali, lovili nova znanja in sklepali nova znanstva in prijateljstva.
Tedenski program boste starši po mailu prejeli v dneh pred začetkom vašega izbranega varstva.
Pridružujemo si pravico do spremembe in prilagoditve programa.

CENA:
Minimundo poletje 2022 je delno subvencionirano s strani Mestne občine Ljubljana.
Znesek za plačilo je 30€ na teden za subvencionirano poletno počitniško varstvo.

Število mest za vsak termin subvencioniranega varstva je omejeno.
Vrstni red prijav bo avtomatiziran glede na čas oddane prijavnice. Kot vsi ponudniki subvencioniranega počitniškega varstva PRIJAVE SPREJEMAMO OD SREDE 4.5.2022, od 7:00 naprej, do zapolnitve mest.
Predčasne prijave ne bodo upoštevane.
Vkolikor prijavljate več svojih otrok, morate izpolniti za vsakega svojo prijavo, vrstni red pa velja od prvega otroka iste družine.

Po oddani prijavi dobite potrdilo o oddani prijavi “ODDANA PRIJAVA”.
Prvih 28 prijavljenih za vsak termin bo prejelo podatke za plačilo, rok plačila 9.5.2022.
Potrjeno prijavo imate, takoj ko pošljete nam nazaj potrdilo, da ste plačali znesek varstvain šele takrat imate rezervacijo dokončno potrjeno.

Iz izkušenj preteklih let, ker nekateri prijavljeni ne plačajo pravočasno in s tem tudi odstopajo od prijave, prosim za potrpežljivost tistih v čakalni vrsti, saj takoj dne 10. 5. s prvo odjavo prvoprijavljenih dobijo mesto naslednji s čakalne vrste.


Potem pa boste s strani Minimundo na mail, ki ga boste zapisali v prijavnici, prejeli potrditev "POTRJENO VARSTVO”, da ste sprejeti v željeni termin varstva.
Obenem boste prejeli tudi vse podatke za nakazilo 30€, katere morate plačati najkasneje do ponedeljka 9.5.2022.
Takoj v torek 10.5. ponudimo vsa prosta mesta (tista katera do 9.5.2022 še niso bila plačana), naslednjim v čakalni vrsti.
PRIJAVA V VARSTVO JE POTRJENA IN DOKONČNA, KO NAKAŽETE 30€ IN OD NAS PREJMETE MAIL "DOKONČNO POTRJENO VARSTVO".

Hvala za izkazano zaupanje!
Minimundo

Sign in to Google to save your progress. Learn more
PRIJAVLJAM OTROKA ZA *
IME IN PRIIMEK OTROKA *
STALNI NASLOV OTROKA *
DATUM ROJSTVA OTROKA *
MM
/
DD
/
YYYY
V KATERI RAZRED OTROK HODI? *
OSNOVNA ŠOLA OTROKA: *
IME IN PRIIMEK STARŠA ALI SKRBNIKA: *
NASLOV STARŠA ALI SKRBNIKA: *
TELEFON STARŠA ALI SKRBNIKA: *
E-MAIL STARŠA ALI SKRBNIKA: *
MOREBITNE ALERGIJE IN POSEBNOSTI GLEDE HRANE:
MOREBITNE ZDRAVSTVENE POSEBNOSTI OTROKA:
Morebitne druge želje in posebnosti kar je potrebno posebej paziti (trudili se bomo prisluhniti posameznemu otroku znotraj skupine):
S posredovanjem osebnih podatkov na naslednjih straneh soglašate, da jih PK Minimundo hrani in uporablja v skladu z evropsko regulativo za varnost osebnih podatkov (GDPR). Podatke se bo uporabljalo izključno za namene obveščanja PK Minimundo ter za namene poročil razpisa, ki financira varstvo in morebitnega kontakta s strani MOL.  Kadarkoli želite, imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, do popravka podatkov, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivost podatkov, ugovora. *
Fotografiranje: Strinjam se z javno objavo fotografij in nekaj videoposnetkov udeleženca počitniškega varstva Minimundo poletje 2022 v spletnih in tiskanih medijih: *
Ali želite, da vas obveščamo o novostih in zanimivostih PK Minimundo tudi med letom? *
Morebitna dodatna vprašanja lahko zastavite tukaj:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy