TGAcrew -hakemus
Turku Game Academy tarjoaa tänä vuonna e-urheilutoiminnan mahdollisuuksia kaikille Turussa tai sen lähialueilla asuville 12-29 -vuotiaille nuorille. Toiminnassa on luvassa tutustumista esports -peleihin, tavoitteelliseen harjoitteluun ja e-urheilijan elämään sekä ihan vain rehtiä pelaamista ammattilaisvälineistöllä TGA:n pelitila Nexuksessa.

Nyt etsimme mukaan hyviä tyyppejä TGAcrew:n jäseniksi suunnittelemaan ja toteuttamaan TGA:n toimintaa!
Oletko sinä hyvä pelikaveri? Oletko mielestäsi hyvä CS:GO:ssa, Overwatchissa tai League of Legendsissä? Haluaisitko opettaa kyseisen pelin perusteita muille pelaajille ja järjestää kevyitä ystävyysotteluita osallistujien kesken? Entä haluaisitko järjestää peli-iltoja jonkin toisen pelin ympärille?
Kiinnostaako sinua järjestää kisakatsomoita, laneja, hyvän mielen turnauksia, online peli-iltoja discordissa tai jotakin muuta pelaamiseen liittyvää toimintaa?
TGAcrew kostuu pelaamisesta ja e-urheilusta kiinnostuneista 15-29 -vuotiaista nuorista vapaaehtoisista, jotka suunnittelevat ja järjestävät TGA:n avointa toimintaa yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa. TGAcrew kokoontuu noin kerran 1-2 viikon välein ja toimintailtoja järjestetään 2/vk. Kaikilla kerroilla ja kaikessa tekemisessä ei tarvitse olla mukana, voit lähteä mukaan tekemään juuri itseäsi kiinnostavaa tekemistä! Mitään ei myöskään tarvitse hoitaa yksin!
TGAcrew kokoontuu ensimmäisen kerran kevään aikana ja kartoitamme yhdessä millaista toimintaa haluamme lähteä järjestämään.

Kiinnostuitko tai heräsikö kysyttävää? Täytä alla oleva hakemus tai laita viestiä Laurille!

Lisätietoa:
lauri.kuusela@turku.fi
040 621 2242
IG/FB: Turku Game Academy
Discord: Pragmatismi#5023

Etu- ja sukunimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Kotikaupunki *
Your answer
Muut harrastuksesi ja niihin kuluva aika/vko? *
Your answer
Pystytkö osallistumaan TGAcrew tapaamiseen Turussa noin kerran viikossa? *
Mitä pelejä pelaat vapaa-ajalla? *
Your answer
Oletko aiemmin osallistunut pelaamiseen liittyviin tapahtumiin (lanit, kisakatsomot, peliturnaukset ym)? Mihin? *
Your answer
Oletko ollut aiemmin mukana suunnittelemassa ja/tai järjestämässä tapahtumia, harrastustoimintaa yms.? (Esim. isos- tai protutoiminta, VPK, kerhon vetäminen, lani tai festari talkootyöt tms) Missä? *
Your answer
Millaisen toiminnan järjestäminen sinua kiinnostaa? *
Required
Onko sinulla erityistaitoja / kokemusta jonka uskot olevan avuksi toiminnassa? (esim. kuvanmuokkaus, videoiden editointi, streamaaminen, koneiden kasaaminen ja huoltaminen, selostaminen/juontaminen tms.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service