Δήλωση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό σεμινάριο
To Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) και η ΑΜΚΕ Σύμπλεξις σας προσκαλούν στο διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο για νέους και νέες με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης – και, ευρύτερα της έμφυλης βίας – στα μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια (multiplayer online games).

Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί τον Μάιο του 2022, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ENHAGA (“End Sexual Harassment in Gaming” | «Εξαλείφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια»).

____________________________________________________________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: raina@kean.gr 
_____________________________________________________________________________________
Γλώσσα σεμιναρίου: Ελληνικά
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Όνομα *
Επώνυμο *
Ηλικία *
Φύλο *
Πόσο συχνά παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια; *
Επιλογή ημερομηνιών *
Required
Το “ENHAGA – End Sexual Harassment in Gaming («Εξαλείφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια» αποσκοπεί στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών για την αντιμετώπιση  της διαδικτυακής παρενόχλησης των παικτριών. Βασικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού παιχνιδιού με στοχευμένα εργαλεία για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών αναφορικά με τη διαχείριση αλλά και αναφορά περιπτώσεων διαδικτυακής παρενόχλησης. Ταυτόχρονα, κεντρικός άξονας του  ENHAGA είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ανάγκη να διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από κάθε μορφής παρενόχληση για όλες τις παίκτριες και όλους τους παίκτες διαδικτυακών παιχνιδιών.
Χρηματοδότηση
Αποποίηση ευθυνών
Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην παραγωγή της παρούσας φόρμας δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντικατοπτρίζει αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών, και η Επιτροπή δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy