Adventi Jógakaland Kihívás - 12 játékos jógapóz

Ha szeretnél gyermekedhez egy teljesen új megközelítéssel kapcsolódni, együtt fejlődni, közben mozogni és még szórakozni is, akkor csatlakozzatok az Adventi Jógakaland Kihíváshoz!

A gyerekjóga hatalmas kaland nem csak a kicsiknek, hanem azoknak a szülőknek is, akik fontosnak tartják gyermeküket testi-lelki egészségét. A Jógakaland alapítójaként téged, mint Anyukát szeretnélek inspirálni, hiszen ha belevágsz a közös jógás kalandotokba, azzal a lehető legjobbat teszed gyermekeddel! Biztos alapot adsz neki a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amiből bármikor tud majd meríteni, amikor csak szüksége lesz rá az életében:)

Az Adventi Jógakaland Kihívás

December 1-12-ig minden nap, tehát hétvégén is, egy új mesés jógapózzal leplek meg Titeket, amiket láthatsz majd a Jógakaland Facebook és Instagram oldalán is. A feladat nagyon egyszerű, Ti is csináljátok meg a fotó és a leírás alapján otthon a gyermekeddel ezeket a pózokat!

A kihívás része az is, hogy a két hét alatt MINIMUM négy alkalommal ( tehát heti két alkalommal ) készíts fotót a közös jógázásról, és töltsd fel a zárt Facebook csoportomba, pár szavas, vagy mondatos élménybeszámolóval, ahová itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/136803150313622

Ide azért is érdemes csatlakoznod, mert minden újdonságot és friss információt itt osztok meg elsőként Veletek, meglepetésekkel is szoktam készülni, és sokkal közvetlenebbül tudjuk tartani a kapcsolatot is, ha bármilyen kérdésed lenne!

Az már csak külön köszönet a részemről, ha az Instagram oldaladra is kiteszed, bejelölve a @jógakaland oldalát, a #jogakalandkihivas #regisztraljteis hashtaggel, hiszen így még több Anyuka és kisgyerek belevágni a jógás kalandjukba!

Fontos! A kihíváshoz bármikor tudtok csatlakozni, hiszen a regisztrálóknak folyamatosan küldöm majd a meglepetéseket, visszamenőleg is! A zárt FB csoportba Te is folyamatosan tudod feltölteni a képeket, a saját tempódban, onnantól kezdve, amikor éppen csatlakoztál. Az sem baj, ha még érkeznek képek december 12-e után is!


EXTRA MEGLEPETÉSEK

Ha regisztrálsz a kihívásunkra, vagyis kitöltöd ezt a rövid kérdőívünket, és teljesíted a fent leírt, Zárt FB csoporttal kapcsolatos feladatot is, akkor a két hét alatt:

- elsőként elküldöm Neked, a rendhagyó, 12 napos jógakalandos Adventi Naptárunkat, letölthető formában. Ez két oldalból áll, van egy cuki előlapja az erdei állatainkkal, és van a hátlap, a 12 téli játékos jógapózzal. Ezt a két lapot össze kell ragasztanod, így minden nap kinyithattok majd 1-1 kis ablakot, amik mögött a napi teljesítendő feladat lesz. Ezekhez egy word dokumentuman elküldöm neked a leírásokat is!

Az adventi naptárt nyomdai minőségben, a4 és a3 méretben küldöm el, így ha szeretnéd, szuper minőségben is ki tudod nyomtatni, egy kicsit vastagabb papírra, én is így fogom itthon használni:)

- küldök egy jógakalandos Mikulás levél sablon szettet, természetesen ezt is letölthető, kinyomtatható PDF formátumban. Ez 1 db olyan levélpapírból áll, amire a gyermeked írhatja meg a kívánságait a Mikulástól, és 1 db olyan levélpapírból, amire a Mikulás írja meg a válaszát neki, amit betehettek majd az ajándékcsomagok mellé.

- kapni fogsz egy hat darabos, jógakalandos karácsonyfa dísz szettet, a mesekönyveink főszereplésével. Ezt is csak ki kell nyomtatnod és kivágni majd.

- a zárt FB csoportban olyan extra kedvezményeket találok ki azoknak, akik szeretnék meglepni gyermeküket Karácsonyra valamelyik jógakalandos játékunkkal, ami máshol nem lesz elérhető, csak a tagok számára!

A kihíváshoz csak regisztrálnod kell, amit itt tudsz megtenni! Ha már regisztráltál a 2020-as őszi kihívásunkra, most NEM KELL ÚJRA megtenned, nekik automatikusan küldöm a téli kihívással kapcsolatos dolgokat!

Indulhat az őszi jógakaland, csatlakozol hozzánk?
Email *
Név *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy