Joves Programadors Moving Cinema a la Filmo
T’interessa el cinema i descobrir nous cineastes? Tens entre 14 i 20 anys? Vols programar pel·lícules a la Filmoteca de Catalunya?

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmo programarà una sessió mensual a la Filmoteca de Catalunya, entre gener i maig de 2019. Els Joves Programadors triaran la pel·lícula, la presentaran abans de la projecció i organitzaran i acompanyaran el diàleg posterior amb cineastes i especialistes.

La proposta es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu – Cinema en curs, i la Filmoteca de Catalunya.
________________________________________

FUNCIONAMENT

- El grup de Joves Programadors es trobarà cada divendres de 17h a 20h per a veure i comentar pel·lícules, i dissenyar la programació. Les sessions de treball seran acompanyades per professionals de l’equip de ‘Cinema en curs’.

- El grup de Joves Programadors programarà una sessió mensual oberta al públic a la Filmoteca de Catalunya. Les projeccions mensuals tindran lloc els divendres a les 18h30, entre gener i maig de 2019.

- La primera trobada tindrà lloc el divendres 26 d’octubre a les 17h30 a la Filmoteca de Catalunya. L’última reunió del grup de Joves Programadors serà el divendres 7 de juny.

- La participació en el projecte és gratuïta gràcies a la subvenció d’Europa Creativa MEDIA.
________________________________________

COM PARTICIPAR

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmo, envia’ns el següent formulari incloent un text o un vídeo explicant què és el cinema per a tu, què et mou a participar, què esperes de l’experiència, etc.
Les sol·licituds s'han d'enviar abans de dilluns 22 d’octubre.

A partir de totes les sol·licituds es configurarà un grup d’un màxim de quinze Joves Programadors. El 24 d’octubre comunicarem a tots els sol·licitants les candidatures que han estat seleccionades. El divendres 26 d’octubre tindrà lloc la primera trobada.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns o escriu-nos a ABao A Qu: 93 285 31 81 / 677 06 27 46 / abaoaqu@abaoaqu.org

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service