Dolomiti, Tre Cime, Monte Paterno - 03.-08. 08. 2019.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju do nedjelje, 16. lipnja 2019. godine, a do tog datuma se možete i odjaviti od izleta. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Cijena prijevoza kombijima i osobnim automobilima je oko 300 kn, ovisi o broju prijavljenih. Cijena za dva noćenja sa taksama u šatorima u kampu je oko 35 Eura (plaća se u kampu) plus 8 Eura povratna karta za lokalni bus! Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Sonja i Lujz Vršić (091/545-7377). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto polaska *
Mursko Središće (Autobusni kolodvor) - 4:00 h
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza je oko 300 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta. Cijena za dva noćenja sa taksama u kampu je oko 35 Eura plus cijena za lokalni bus sa taksom je 8 Eura, plaća se na licu mjesta.
Required
U šatoru želim biti sa:
Your answer
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service