Zajedno možemo više
Volontiraš? Radiš neobičan posao? Imaš super hobi i želiš ga podijeliti s ljudima oko sebe? Imaš inspirativnu životnu priču?

Pred tobom je obrazac za uključivanje u projekt "Zajedno možemo više". Možeš nam se javiti sa svojom pričom ili se uključiti u aktivnosti kao volonter/ka te nam tako pomoći u prikupljanju i dijeljenju priča.

Dijeljenje priča uključuje njihovo objavljivanje na Facebook stranici ili razgovor uživo s našim volonterima. Način na koji želiš dijeliti svoju priču ovisi samo o tebi! Svi podaci* koje nam ostaviš koristit će se isključivo kako bismo te kontaktirali i dogovorili suradnju!

Za sve dodatne informacije javi nam se - mentor.split@gmail.com :)


*Udruga Mentor brine o vašim podacima! Pristup podacima ima samo voditeljica projekta, Jasna Vejić. Podaci će se čuvati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, a najdulje do kraja provedbe projekta (prosinac 2019). Imate pravo na pristup osobnim podacima, ispravak netočnih podataka, prenosivost podataka, brisanje osobnih podataka, ograničenje obrade te na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka. Zahtjev za ostvarenje svakog od gore navedenih prava možete zatražiti pisanim putem na našu adresu, kao i elektroničkim putem na e-mail adresu: mentor.split@gmail.com.
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt (e-mail adresa, broj mobitela) *
Your answer
Želim *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy