Formular Înregistrare Webinar “Pastila #7 după COVID-19 - Răspunsuri la Provocările Turismului Intern”
În contextul impactului negativ provocat de pandemia COVID-19 la nivel global, sectorul turistic necesită mai mult ca niciodată sprijinul instituțional, comunitar, dar și personal.

În acest context, Agenția de Investiții a lansat #NeamPornit - o campanie națională de comunicare și susținere a turismului intern prin care își propune să promoveze obiectivele și destinațiile turistice din țară insuficient promovate anterior, să stimuleze crearea și consumul produsului turistic local.

În cadrul campaniei a fost derulat primul sondaj național, privind percepția conaționalilor despre oferta turistică internă, elaborat de Magenta Consulting, la care au participat 2109 de respondenți cu vârsta între 25-55 de ani. Rezultatele sondajului au fost prezentate publicului larg în cadrul evenimentului online #NeamPornit în data de 16 iunie curent.

În cadrul webinarului nr.7 “Pastila după COVID-19 - Răspunsuri la Provocările turismului intern”, Magenta Consulting va prezenta rezultatele sondajului, iar reprezentanții turismului local se vor expune cu referire la posibilitățile de reactualizare a ofertei turistice actuale conform cererii locale.

Care sunt așteptările călătorilor moldoveni de la operatorii din industria turismului local? Care este profilul acestora? Este pregătită industria turismului să ofere servicii turistice cetățenilor Republicii Moldova? Avem produse relevante pentru turismul local? De ce moldovenii în proporție de 48% își organizează individual vacanța și nu se adresează către agențiile de turism? Află modul în care pe timp de pandemie unele agenții de turism emițător se reorientează către turismul local, sau cum ghizii de turism au lansat tururi virtuale prin țară!

Despre toate acestea și alte subiecte ce rezultă din Sondajul Național privind percepția cetățenilor Republicii Moldova față de oferta turistică din țară, vă invităm să le discutăm în cadrul celei de-a 7-a sesiune online în cadrul seriilor de webinare întitulate ,,Pastila după COVID-19 – Provocări turism intern” la data de 30.06.2020, ora 12:00, cu participarea Doamnei Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții, Domnului Dumitru Slonovschi, Director Magenta Consulting, Domnului Fiodor Estigneev, Agențiile de turism: Visit Moldova, Go Travel Moldova, Vinăria Asconi, Pensiunea Casa din Luncă.

Această activitate este coordonată împreună cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK Aid.
Nume Companie *
Nume/Prenume *
Adresă E-mail *
Număr de Telefon *
Comentarii, Feedback *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy