ILMOITTAUTUMINEN: Nokkahuilun alkeiskurssi 1.–2.2.2020

Lauantai 1.2.2020 klo 13.00–14.45 (sis. 15min tauon)
Sunnuntai 2.2.2020 klo 13.00–14.45 (sis. 15min tauon)

Paikka: Karjalatalo, 2.krs (Käpylänkuja 1)
Opettaja: Sini Vahervuo
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Onko nokkahuilun soittotaitosi ruosteessa? Haluaisitko opetella soittimen, jolla on opetettu lintuja laulamaan? Nokkahuilun alkeiskurssi sopii kaikenikäisille nokkahuilunsoitosta innostuneille, eikä aikaisempaa osaamista vaadita. Kurssilla tutustutaan nokkahuilunsoiton alkeisiin, etsitään mukava ja ergonominen soittoasento, tehdään hengitysharjoituksia sekä musisoidaan osallistujien osaamistason mukaan yksi- ja moniäänisesti.

Kurssille tarvitset mukaan oman sopraano- tai tenorinokkahuilun. Kurssin oppimateriaalina käytetään kurssin opettajan Sini Vahervuon kirjaa "Pieni nokkahuilukirja - nokkisalkeet kaikenikäisille, jota voi halutessaan ostaa tekijältä kurssin yhteydessä. Opetus tapahtuu pienryhmässä ja sisältää myös yksilöohjausta. www.sinivahervuo.com

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse