INSCRIPCIÓ CATEQUESI PRIMERA COMUNIÓ CURS 2020/2021
Benvolguts amics:

A continuació podeu fer l'inscripció del vostre fill/a per al proper Curs de Catequesi de Primera Comunió 2020/2021. Les catequesis seran d'una hora a la setmana que podeu escollir entre dimarts o dimecres, de 17:30h a 18:30h. El primer curs s'acostuma a fer a 2n Primària (i ho recomanem), però també els acollim si vénen més tard (no abans).

Enguany el curs començarà el dimarts 20 d'octubre de 2020, perquè els primers dies d'octubre hi haurà les primeres comunions que no vam poder fer al maig. El curs de catequesi es farà sí o sí, en principi presencialment i si hagués qualsevol complicació pel covid-19 ho farem també online. A la parròquia ja prenem les mesures de seguretat establertes.

Una vegada complimentada la sol·licitud rebreu el calendari de catequesi. Us convoquem també a la PRIMERA REUNIÓ DE PARES que serà (presencial o bé online), per als de primer curs, el dimarts 29 de setembre a les 20:30h., i pels de segon curs, dijous 1 d'octubre també a les 20:30h.

L'import del curs, per als llibres que els proporcionarem i altre material és de 50 euros, que podeu ingressar al següent número de compte: ES45 2100 2776 3301 0022 0691 i posant com a Concepte: CATEQUESI + Nom. Per a qualsevol qüestió, parleu amb el mossèn, o escriviu un mail a catequesi.santcebria@gmail.com .

Si ho preferiu podeu fer l'inscripció de manera presencial els dimarts 15 i 22 de setembre, de 18h a 19h, a la Parròquia.

Moltes gràcies i benvinguts,
COGNOMS DEL NEN/A *
NOM DEL NEN/A *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
NIVELL DE CATEQUESI *
Especifiqueu si és el primer any que fan la catequesi o si ja és el segon curs de Primera Comunió.
DIA ESCOLLIT *
DOMICILI *
LOCALITAT *
TELÈFON DOMICILI *
ESCOLA *
¿Fa religió a l'escola? *
* Constitución española, art.27,3: "Los poderes públicos garantizan el derecho que asiste a los padres para que sus hijos reciban la formación religiosa y moral que esté de acuerdo con sus propias convicciones"
IDIOMA *
Indiqueu l'idioma en el que voleu els llibres
BAPTISME
És imprescindible que presenteu el certificat de bateig perquè el vostre fill/a pugui rebre el Sagrament de la Primera Comunió. El podeu portar durant el curs en horari de despatx parroquial. Si heu batejat al vostre fill a la parròquia de sant Cebrià, indiqueu-ho a continuació i no cal que el porteu. Si el vostre fill no està encara batejat, durant el curs de la catequesi buscarem un dia per batejar-lo.
NOM I COGNOM DEL PARE
CORREU ELECTRÒNIC DEL PARE
NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL DEL PARE
NOM I COGNOM DE LA MARE
CORREU ELECTRÒNIC DE LA MARE
NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL DE LA MARE
ALTRES OBSERVACIONS
Aquí poseu les observacions que vulgueu.
CONSENTIMIENTO TRATAMIENTO DE DATOS DE CARACTER PERSONAL *
En compliment del que disposa el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DELCONSELL, de 27 d’abril de 2016, de Reglament general de protecció de dades de caràcterpersonal (RGPD), així com tots els reglaments que en cada moment el desenvolupin,l’informem que totes les dades de caràcter personal facilitades per vostè es conservaran pertemps indefinit i seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de PARRÒQUIA SANT CEBRIÀ A VALLDOREIX amb la finalitat de donar-li els serveis propis de la parròquia. En aquest sentit, vostè hi consent expressament i autoritza de manera voluntària que totes les seves dades, incloses les dades de salut que es facilitin, siguin tractades per la parròquia perdonar compliment a la finalitat indicada anteriorment, així com per remetre la informació relativa als serveis i activitats que poguessin prestar-se dins la parròquia. Declaro estar informat/da sobre els drets que m'assisteixen a l'accés, rectificació, cancelació y oposició de les meves dades personals que figuren en aquests fitxers, podent exercir-los dirigint-me per escrit a la Parroquia Sant Cebrià, plaça de l’Esglesia 7, de Valldoreix.- catequesi.santcebria@gmail.com
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy