Canal de denúncies
El Col·legi La Presentació compta amb un canal de denúncies que permet identificar conductes irregulars a l'entitat. Aquest canal de denúncies està a disposició de tots els grups d'interès: famílies, alumnes, personal docent i no docent, i altres persones relacionades amb l’escola.

El Col·legi La Presentació posa a la vostra disposició un formulari per recollir les denúncies que es vulguin formular. La denúncia es podrà realitzar de forma anònima, encara que seria desitjable que el denunciant proporcionés les seves dades a fi de facilitar la recerca i el seguiment dels fets.

El canal de denúncies està exclusivament dirigit a recollir denúncies sobre conductes irregulars al Col·legi La Presentació. Enviar una denúncia implica manifestar l'estat il·legal o irregular de qualsevol acció duta a terme en el centre.

Aquest canal NO està dirigit a recollir suggeriments, comentaris o consultes sobre l'activitat docent del Col·legi La Presentació.

Tota denúncia rebuda serà analitzada i tramitada d'acord amb allò establert a la política del canal de denúncies del Col·legi La Presentació. L'escola es reserva el dret d'adoptar les mesures legals corresponents contra les denúncies falses.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fet denunciat *
Data aproximada
Persones del centre involucrades
Altres persones involucrades
Adjuntar documentació enviant un correu a: denuncies@presentarenys.net
Clear selection
Informació de contacte
La denúncia es podrà realitzar de forma anònima, encara que seria desitjable que el denunciant proporcionés les seves dades a fi de facilitar la recerca i el seguiment dels fets.
Nom
Cognoms
Vinculació amb el centre
Correu electrònic
Telèfons de contacte
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Col·legi La Presentació. Report Abuse