Taller Hipopressius
En el taller hi haurà una part teòrica d’ 1h i una part pràctica d' 1h i 30min.

En la part teòrica es farà una presentació en PowerPoint que ens introduirà en la tècnica i ens ajudarà a conèixer els fonaments de les Tècniques Hipopressives.

A continuació passarem a una part pràctica on introduirem les bases de la tècnica i aprendrem unes postures que ens permetran realitzar una petita seqüència en la nostra pràctica personal.

Acabem el taller executant la seqüència bàsica completa i s’obrirà un espai per a dubtes i aclaracions.

Al final del taller s’entrega material imprès per facilitar la pràctica i per ajudar als assistents a recordar els principis bàsics de cada posició.

La realització d’aquest taller ajuda a que l’alumne prengui consciencia de la importància de la pràctica d’Hipopressius per tal de mantenir l’estat òptim i funcional de la faixa abdominal i el sòl pelvià.

​Professora:

Natalia Tenedor és especialista en Tècniques Hipopressives. Formada en Anusara Ioga i Ioga Terapèutic, va començar a investigar sobre els Hipopressius després de la seva maternitat. Va ser durant el seu primer embaràs que es va enamorar profundament del cos humà i arrel de les patologies ocasionades pels seus parts, va decidir especialitzar-se en aquest camp d’estudi.
Actualment fa tallers intensius, dóna classes regulars d’hipopressius i imparteix formació per a nous instructors a nivell nacional i internacional amb l’institut d’investigació i formació Low Pressure Fitness.

Les Places són limitades!

Dia: dissabte 18 de maig 2019
Horari: 11:30 a 14:00
Preu: 50€

Lloc: ZONAIOGA
C/ Les Planes, 2, 1º 3a | 08201 - Sabadell
Tel.: 687743023 (també Whatsapp)
info@zonaioga.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service