The Creative Business Cup Albania 2022
Creative Business Cup është një kompeticion i cili zhvillohet nga Instituti Adriapol në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Rinisë. Ky kompeticion synon të nxisë sipërmarrjen tek të rinjtë në fushën e kreativitetit dhe inovacionit. Tre idetë të cilat do të shpallen fituese do të kenë mundësinë të inkubohen për një muaj pranë instuticionit tonë, ndërsa ideja e cila do të shpallet fituese do të ketë mundësinë për të marr pjesë në kompeticionin ndërkombëtar lidhur me Creative Business Idea në Danimarkë.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Emri & Mbiemri i sipërmarrësit/es *
2. Adresa e email *
3. Numër kontakti (telefon) *
4. Si quhet ideja juaj *
5. Në cilin qytet po zhvilloni startup tuaj? *
6. Përshkruani idenë/startup-in tuaj. Jepni në formë të një paragrafi idenë tuaj dhe atë që ju synoni. *
7. Çfarë e bën idenë/startup-in tuaj unik? Cili është avantazhi juaj konkurrues? *
8. Sa pronar ka startup juaj? *
Required
9. Në cilën fazë është biznesi juaj *
10. Feedback.       Ku u njohët me këtë aplikim? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Universiteti Marin Barleti. Report Abuse