Wijkenquête - De Erven
Dag buren en medebewoners van de Erven,

Wij zijn Aart, Bas, Bas, Bart-Jan, Corrie, Frans, George, Marianne, Nico en Pieter van het nieuwe wijkinitiatief EnergieRijke Erven. We willen ons inzetten voor het energiezuiniger maken van de huizen in onze eigen buurt en dit samen aanpakken in de Erven. Bijvoorbeeld door energiebesparende en andere verduurzamende maatregelen gezamenlijk te nemen. Ook zouden we kunnen kijken naar aanverwante duurzame maatregelen, zoals groene daken of samen groen beheren. Ook kunnen we ons zo samen oriënteren op wat de toekomst ons zal gaan brengen op het gebied van aardgasvrij en de mogelijke oplossingen voor onze wijk.

Waarom? Omdat we samen meer, sneller en goedkoper acties kunnen uitvoeren voor onze huizen en woonomgeving met als gevolg: meer comfort in je huis, een lagere energierekening en besparing van energie. Ook kunnen we zo beter inspelen op mogelijke collectieve warmteoplossingen voor onze wijk.

Ons eerste doel is om er achter te komen waar jullie interesse ligt om meer over te weten en welke wensen jullie hebben voor maatregelen aan jullie huizen. En waar dus in deze wijk het voordeel ligt van het gezamenlijk optrekken. Denk hierbij aan kennis delen en kostenbesparing, aangezien er veel vergelijkbare huizen zijn.

Ook willen we graag weten of je dit initiatief toejuicht en zo ja, of je op enig gebied een bijdrage zou willen leveren.

We hebben een enquête gemaakt om hierover meer informatie te krijgen en we vragen je om deze door te lopen en de vragen te beantwoorden. Dit kost ongeveer 10 minuten van je tijd, maar levert ons nuttige en concrete informatie op om daarna gericht verder te kunnen.

We leggen je in deze vragenlijst een aantal punten voor op het gebied van:
- energieverbruik verminderen
- energie opwekken
- comfort verhoging
- ander onderhoud en duurzamer maken van huis, tuin en buurt
- warmteoplossingen

Huurders opgelet!
De vragenlijst is zo opgesteld dat je als huurder in een apart gedeelte komt, speciaal voor huurders. Ook aan jullie, huurders van woonruimte in de Erven, vragen we dus of je de enquête wilt invullen. We willen namelijk graag met iedereen uit de wijk samen optrekken en dus zijn ook jullie wensen en behoeften belangrijk!

VVE-bewoners opgelet!
Ook voor jullie is er een apart gedeelte van de vragenlijst om de specifieke behoeften en wensen van VVE-bewoners te kunnen inventariseren. Voor het bestuur van een VVE hebben we een aparte vragenlijst, die via deze link ingevuld kan worden: https://forms.gle/uqJBncR969EreX2t8.

Je kunt deze vragenlijst hieronder online invullen. Graag uiterlijk - verlengd! - zondag 23 juni!
We horen graag van je en we danken je hartelijk voor het invullen*!

Met vriendelijke groet,
Aart, Stationserf
Bas, Molenaarserf
Bas, Schoutserf
Bart-Jan, Herbergierserf
Corrie, Molenaarserf
Frans, Molenaarserf
George, Tolgaarderserf
Marianne, Molenaarserf
Nico, Herbergierserf
Pieter, Molenaarserf

Email: deerven@energierijkhouten.nl

In samenwerking met EnergieRijk Houten: info@energierijkhouten.nl

 * De gegevens die je invult slaan we op in een AVG-proof database. We zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie en deze alleen anoniem delen in de uitwerking van de enquete. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van EnergieRijk Houten: www.energierijkhouten.nl/privacybeleid.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy