V Jornada Basíliques Històriques de Barcelona - "Bisbes, màrtirs, menestrals i comerciants a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor"
7 i 8 de novembre - Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes
Nom *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
DNI/NIE/Passaport: *
Your answer
Ciutat: *
Your answer
Professió *
Your answer
Universitat o centre de recerca *
Your answer
Vol certificat d'assistència? (recordi recollir-lo durant el congrés) *
Correu electrònic: *
Your answer
Vols que la Facultat Antoni Gaudí (Ateneu Universitari Sant Pacià) et pugui enviar informacions de cursos i congressos? *
Protecció de dades
• Responsable: El Responsable del tractament de les seves dades és la Facultat de Teologia de Catalunya, amb domicili al Carrer Diputació, 231,08007 Barcelona, España.
• Finalitat: Tractarem les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva inscripció a l’esdeveniment de referència.
• Conservació: Tractarem les seves dades personals mentre mantingui el seu consentiment; si hi ha una obligació legal que imposi el deure de conservar-les; o quan hi hagi responsabilitats jurídiques relacionades amb la nostra relació o amb el tractament de les seves Dades Personals.
• Legitimació: Estem legitimats a tractar les seves dades per les finalitats mencionades amb base al seu consentiment.
• Cessions: No es cediran les dades a tercers, excepte per exigència legal.
• Dreta: Vostè pot exercir els seus dreta d’accés, portabilitat, revocació del consentiment, rectificació, oposició, limitació o supressió, enviant un correu electrònic a protecciodades@edusantpacia.cat. En tot cas, Vostè podrà retirar aquest consentiment en qualsevol moment. Per aquesta finalitat, s’ha de dirigir per escrit a l’adreça anterior de correu electrònic.
• Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la Política de Privacitat de la pàgina web de la Facultat de Teologia de Catalunya.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.