Формулар за учество“DHNB 2019”
Ве молиме да го потполните формуларот за учество до 10 мај 2019, најдоцна до 18.00 часот! Сите податоци ќе се користат во рамките на проектот и после завршувањето на истиот ќе бидат уништени. РРОМА може да ве контактира за дополнителни податоци поврзани со организирањето на вашето патување до предвиденото место на оддржување на проектот!
Име и презиме *
Напишете го вашето име и презиме!
Your answer
Возраст *
Задолжително напишете го датумот на раѓање дд/мм/гг!
Your answer
Општина *
Наведете од која општина доаѓате!
Your answer
Контакт *
Задолжително наведете ваш е-маил и телефонски број за контакт!
Your answer
Број на пасош *
Напишете го вашиот број на пасош
Your answer
Датум на издавање на пасош *
Напишете кога и каде е издаден вашиот пасош!
Your answer
Важност на пасош *
Напишете до кога ви важи вашиот пасош!
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RROMA-Kratovo. Report Abuse - Terms of Service