OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude"
Glavna tema GREEN TALKS-a u Pazinu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“.

Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju - Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u!

GREEN TALKS se održava 16. STUDENOG 2017. u PAZINU od 12.45 do 17.00 sati u GRADSKOJ VIJEĆNICI grada Pazina, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

GREEN TALKS podržava grad Pazin, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o., Fibran Nord d.o.o., Firestone te Holcim Hrvatska d.o.o.

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

Prezime sudionika
Your answer
Ime sudionika
Your answer
Naziv tvrtke
Your answer
Titula
Your answer
E-mail
Your answer
Mobitel
Your answer
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, „izjavljujem da se E-mail adresa i ostali pripadajući podaci mogu koristiti u marketinške svrhe te da se isti podaci dostave sponzorima, partnerima i ostalim sudionicima skupa.
*
Hvala Vam na prijavi!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms