Zdravila izpred domačega praga

Nauči se nabiranja divjih rastlin, zelišč in drugih »plevelov«  izpred domačega praga ter si z njimi na naraven način pomagaj do zdravja in dobrega počutja.

SAMOSTOJNI SPLETNI TEČAJ. 


Cena: 197 EUR


Po oddaji naročila, na elektronski naslov prejmeš podatke za plačilo in nadaljnje korake. Preveri tudi vsiljeno pošto in promocije. 

Priporočam ti, da naslov info@thegreenwitch.si shraniš med stike, ali da sporočilo prestaviš v mapo "Prejeto" - da se kakšno sporočilo v zvezi s tečajem ne izgubi.


Prijavljam se na tečaj:

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Priimek *
Domač naslov *
Opiši svoje želje/načrte glede nabiranja divjih rastlin, zeliščarstva, naravnega zdravljenja.
Imaš že kaj izkušenj z nabiranjem divjih rastlin?
Kaj želiš pridobiti s tem tečajem?
Želiš dodati še kaj?
Po oddaji naročila, na elektronski naslov prejmeš podatke za plačilo in nadaljnje korake. Preveri tudi vsiljeno pošto in promocije. Priporočam ti, da naslov info@thegreenwitch.si shraniš med stike, ali da sporočilo prestaviš v mapo "Prejeto" - da se kakšno sporočilo v zvezi s tečajem ne izgubi.

Z oddajo tega naročila se strinjaš s pogoji poslovanja (Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov se nahaja TUKAJ) in s tem, da te dodam na mejling listo, da boš prejel/a vsebino tečaja ter boš obveščen/a o novicah, ponudbi, ... Od obveščanja se lahko kadarkoli odjaviš s klikom na "unsubscribe" na koncu vsakega sporočila (kar velja tudi za sprejemanje sporočil v povezavi s tečajem)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tina Mele - TheGreenWitch.si. Report Abuse