Barata a La Baula
FEM MERCAT SENSE DINERS,
L'ÚLTIM DISSABTE DEL MES!

Aquest és el formulari d'inscripció al mercat d'intercanvi Barata a La Baula impulsat per La Baula, l'All negre, el Banc de Temps i La Troca que tindrà lloc el proper dissabte 27 d'abril a la plaça Noguerola d'11 a 14 hores.

Abans d'inscriure-us, assegureu-vos que heu llegit les normes següents:

a) Tothom que vulgui participar s'haurà d'inscriure mitjançant aquest formulari i portar tot allò que vulgui intercanviar el dia indicat.

b) En principi, s'admet qualsevol tipus d'objecte per intercanviar, i és responsabilitat de qui s'inscrigui que els objectes estiguin en bones condicions.

c) També es poden intercanviar serveis si no hi ha objectes que interessin a una de les dues parts.

d) Només s'admet l'intercanvi d'objectes i serveis, en cap cas es poden utilitzar diners, ja que es vol promoure un altre tipus de consum.

e) L'intercanvi es farà entre les inscrites, tot i que també estarà obert a la gent que passi per allà i que porti algun objecte per intercanviar.

f) L'intercanvi pot ser a dues o més bandes: pot ser que una persona vulgui un objecte d'una altra però que a aquesta segona no li interessi res de la primera, i estigui interessada en algun objecte d'una tercera persona. Aleshores, es podrà fer un acord entre les tres, si a la tercera li interessa alguna cosa de la primera. Es poden incloure tantes persones com calgui en l'intercanvi.

g) Les persones inscrites en el mercat poden portar objectes per intercanviar i també poden tenir objectes dels quals es vulguin desprendre sense obtenir res a canvi. Les persones que vulguin participar-hi sense estar inscrites, en principi, necessitaran portar objectes per intercanviar, tot i que és responsabilitat de les persones inscrites admetre o donar objectes sense res a canvi.

h) Totes les participants s'hauran de quedar fins al final del mercat i emportar-se els objectes que no hagin pogut intercanviar.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Normes *
Required
Nom *
Sou... *
Required
Tipus de productes que voleu intercanviar (parament de la llar, llibres, mobles...) *
Imatge cedida per Joan Turu
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy